TOIMITUSEHDOT

TILAAMINEN

Verkkokaupassa ostosten tekemiseen tarvitset henkilökohtaiset tunnukset. Alan ammattilaisena tai opiskelijana saat tunnukset, kun toimitat meille yhteystietosi sähköpostiisi toimitettavalla lomakkeella (yrityksen tai oppilaitoksen nimi, oma nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä voimassa oleva y-tunnus, jos sellainen jo on).

TOIMITUS

Toimitamme paketit nopeasti perille. Halutessanne voitte noutaa ne jakelupisteestä. Toimitusmaksu on 12,90 € (16,00 €).

Erilliskäsiteltävien toimitusmaksu on14,51 €(18,00 €).

Emme veloita laskutus- tai pientoimituslisää.

ERILLISKÄSITELTÄVINÄ LÄHETETÄÄN KAIKKI DESINFIOINTIAINEKANISTERIT SEKÄ MUUT HELPOSTI RIKKOUTUVAT TUOTTEET JA PIENLAITTEET.

Alle 1 kg painava, pienikokoinen tavara voidaan lähettää pientoimituksena, jonka toimitusmaksu on 7,74 € (9,60 €). Pientoimitus ei saa sisältää nesteitä, eikä helposti särkyviä tuotteita. Pientoimitus toimitetaan perille.

Yli 258,06 € (320,00€) tilaukset lähetämme ilman toimitusmaksua. Rahtivapaus ei koske suurikokoisten laitteiden tai kalusteiden eikä lavakuljetusta vaativien tuotteiden toimituksia. Niiden toimitusmaksu määräytyy painon ja volyymin mukaan.

Huom. toimituskulut koskevat vain kotimaan toimituksia.

Uusien asiakkaiden tulee maksaa ensimmäiset viisi tilausta etukäteismaksuna.

Opiskelijoille tilaukset toimitetaan aina etukäteismaksua vastaan.

MAKSUTAVAT

Verkkokaupassamme voidaan maksaa ostokset heti, pankkipainikkeilla tai luottokortilla. Vakituisille asiakkaillemme tarjoamme myös laskua.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksut. Käytössä ovat kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on täysin turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Maksut luottokorteilla

Verkkokaupassa voidaan maksaa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard-korteilla. Luottokorttimaksujen maksujen välityksen toteuttaa Nets Oy (ent. Luottokunta Oy, y-tunnus: 01078109). Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu eli tietojasi ei voi nähdä kukaan ulkopuolinen.

LASKU

Vakituisilla asiakkaillamme on mahdollisuus myös ostaa tuotteet laskulla. Vakituinen asiakas on asiakas, joka on tehnyt 5 ostosta ja tilaa säännöllisesti tuotteitamme. Lisäksi asiakas maksaa laskunsa ajallaan, eikä hänellä ole maksuhäiriömerkintöjä. Laskun saaminen edellyttää voimassa olevaa Y-tunnusta.

Laskun maksuehto on 14 pv netto. Muistutusmaksun hinta on 6,85 € (8,50 €). Mikäli maksut ovat toistuvasti myöhässä, asiakas siirretään etukäteismaksajaksi ilman erillistä ilmoitusta.

Ilman viitenumeroa maksetusta laskusta tai tuplasuorituksen palautuksesta veloitamme 10€:n palvelumaksun.

HINNAT

Verkkokaupassa ilmoitetut hinnat sisältävät alv:n. Painetussa luettelossa tuotteelle on ilmoitettu aina kaksi hintaa; arvonlisäveroton hinta ja suluissa arvonlisäverollinen hinta. Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja kesken tuoteluettelon voimassaoloajan ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki ostokset maksetaan arvonlisäverollisina.

REKLAMAATIOT JA PALAUTUKSET

Mahdolliset reklamaatiot ja palautukset tulee tehdä viikon sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Palautukseen tulee olla Mills Enterprises Ltd:n suostumus. Palauttaja maksaa aina toimituskulut ja paketti tulee toimittaa perille toimitettuna. Veloitamme asiakaspalautuksena palautetuista lähetyksistä ellei toisin ole etukäteen sovittu.

TAKUU

Kaikilla koneilla ja laitteilla on vuoden takuu ellei toisin ole mainittu. Instrumenteilla on vuoden materiaalitakuu.

Takuun voimassaolo edellyttää käyttöohjeiden ja käyttösuositusten noudattamista. Takuu ei sisällä kuluvia osia.

HUOLTO

Huollamme kaikki myymämme koneet ja laitteet sekä toimitamme niihin varaosia. Huolto on avoinna ma-pe klo 9-17.

Sähköpostiosoite: huolto@mills.fi

Puh. 040 050 5397