Hanki Comforsil -tuotteet edullisemmin

Tarjoamme nyt kaikki Comforsil-tuotesarjan tuotteet - 5 % ostoedulla! Etu ei ole sidottu ostomäärään. Kun ostaa 10 kpl Comforsil-tuotteita, saa 5 % hintaedun lisäksi kattavan Comforsil-tuotenäytteitä sisältävän pussin kaupan päälle. Tuotenäytteiden avulla voit opastaa asiakasta oikean tuotteen ja tuotekoon valinnassa.

Comforsil silikonituotesarja tarjoaa helpon ja nopean ratkaisun asiakkaidesi yleisimpiin jalkaongelmiin, kuten kantapääkipuun tai varpaan hankautumiseen. Comforsil sarjan tuotteet kattavat monipuolisesti tuotteita erikokokoisille jaloille. Hyödynnä asiakastyössäsi jo pitkään markkinoilla olleita Comforsil apuvälineitämme, jotka luokitellaan myös terveyttä edistäviksi CE-merkityiksi lääkinnällisiksi laitteiksi.

Kertaa ja opiskele jalkojen asentovirheistä, saat meiltä maksutonta lukumateriaalia mm. Comforsil -tuotteiden käytöstä ammattilaisten suljetuilla sivuilla. Neuvomme myös muista ehkäisevistä ja hoitavista tuotteista, joita voit suositella asiakkaalle itsehoitoon kotiin! www.ammattilaiset.mills.fi

Osta Comforsil-tuotteita:

Toimitamme koko sarjan kattavan tuotenäytepussin 10 kpl Comforsil-tuotteen ostajalle: