Kipeä varpaankynsi - miten hoidan?

Asiakkaat eivät yleisesti tiedä, että kipeää jalan kynttä voidaan hoitaa jalkojenhoidon ammattilaisen vastaanotolla. Mitä varhaisemmassa vaiheessa hoitoon tullaan, sitä nopeammin vaiva saadaan hoidettua. Sisäänkasvanut kynsi on erittäin yleinen ja usein myös kivulias vaiva. Sisäänkasvanut kynsi vaivaa erityisesti nuoria poikia ja urheilijoita. Kynnen reuna kasvaa kynnen viereiseen kudokseen ja aiheuttaa tulehdusta ja kipua. Syitä kynnen sisäänkasvamiseen on useita, mm. kynsien leikkaaminen liian lyhyiksia ja pyöreään muotoon, liian puristavien, pienien sukkien käyttö ja jalan virheasento. Sisäänkasvanut kynsi oireilee, kun kynnen reuna painautuu kynsivalliin. Kynsivallissa voi tuntua aristavaa ja pistävää kipua. Kynsivalli saattaa myös tulehtua, jolloin esiintyy punoitusta, turvotusta ja kipua.

Joskus sisäänkasvaneen kynnen hoidoksi ja kivunlievitykseksi riittää kynsiuurteiden ja kynnen reunan eristäminen. Kynnen muotoa voidaan oikaista ja kynnen kasvua ohjata oikeaan suuntaan kynnenoikaisuhoidolla.

Kerromme koulutuksessamme kipeytyneen kynnen hoidosta ja kynnenoikaisusta lisää! Tutustu tulevaan kynnenoikaisukoulutukseemme alla!

Mills tarjoaa kynnenoikaisukoulutusta hoitotyön ammattilaisille. Seuraava koulutuksemme järjestetään 05.10.2019 klo 9.00-16.00 Helsingissä (Atomitie 5 A 6.krs). Koulutukseen sisältyy koulutusmateriaali, tarjoilu sekä osallistusmistodistus.

Koulutuksen sisältö:

  • sisäänkasvaneen kynnen tunnistaminen ja luokittelu
  • kynnenoikaisun periaatteet ja käyttömahdollisuudet jousi- ja liuskamenetelmillä
  • valokovetus ja akryylikiinnitys
  • kynsiproteesin periaatteet ja käyttömahdollisuudet
  • käytännön harjoittelua

Hinta 140 €/hlö. Paikkoja rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset 23.9.2019 mennessä. Ilmoittamatta jätetyistä peruutuksista perimme 50 € maksun.

KOULUTUS ON TÄYNNÄ! Voit ilmoittautua varasijalle. Mikäli pääsisit koulutukseen, olemme sinuun yhteydessä pikimmiten. Varaa varasija sähköpostitse mills@mills.fi tai puhelimitse 09-3405605.

Tervetuloa kouluttautumaan ja tapaamaan alan muita yrittäjiä!