Lämmittävä jalkakylpy aloittaa jalkojen hemmotteluhoidon

Näin viileään vuodenaikaan monet kärsivät jalkojen kylmyydestä ja palelusta. Lämmittävä jalkojen hemmotteluhoito on erityisen ihana palelevien jalkojen hoito. Näin teet lämmittävän jalkojen hemmotteluhoidon:

  • Laita jalkavatiin 3-4 litraa lämmintä vettä. Annostele korkillinen uutuustuotetta, Pedibaehr Lämmittävää Jalkakylpyä, jalkakylpyveteen ja anna vaikuttaa 3-5 minuuttia. Sen aktiiviaineet villiruusu- ja rosmariiniöljy lämmittävät ihoa. Kuivaa jalat jalkakylvyn jälkeen.
  • Levitä karitevoita, glyseriiniä ja pantenolia sisältävä Pedibaehr Karitevoide Forte tehohoitotuotteeksi erityisen kuiville ihoalueille, esimerkiksi kantapäille. Tuote pidättää kosteutta iholla.
  • Hierominen vilkastuttaa verenkiertoa. Hiero jalat hyvän hierontatuntuman mahdollistavalla Pedibaehrin Hierontaemulsiolla. Hierontaemulsiota käytetään 2 painallusta/jalka, kun hierotaan jalkaterä ja säären alue. Vain jalkaterän hierontaan riittää yksi painallus. Jätä tuote iholle hieronnan päätteeksi.
  • Viimeistele hoito Peclavus Lämmittävällä jalkavoiteella, jonka aktiiviaineet vilkastuttavat jalkojen pintaverenkiertoa ja lämmittävät ihoa. Levitä pieni määrä molempiin jalkoihin jalkaterän ja säären alueelle.
  • Hemmottele vielä asiakastasi lakkaamalla varpaan kynnet laadukkailla Baehrin kynsilakoilla.