Ihana jalkakylpy Pedibaehr-tuotteilla

Pedibaehr Aprikoosi jalkakylpyaine tuoksuu vienosti aprikoosille ja tuo jalkahoitoon kesän! Pumppupullo tai kanisteri, sinä voit päättää, kumpi sopii käyttöösi. Muistathan, että kanisterista voit täyttää pumppupullon.

Pedibaehr Aprikoosi jalkakylpyaine pehmittää kuivaa, karheata ja kovettunutta ihoa tehokkaasti. Aktiiviaineina pantenoli ja maitohappo. Pantenoli, eli B5-vitamiini on humektantti eli se sitoo vettä iholle, jolloin iho pehmittyy. Pantenoli myös rauhoittaa herkkää ja ärsyyntynyttä ihoa. Maitohappo on myös humektantti, jolloin ihoa kosteuttava jota löytyy ihmisen iholta luonnostaan.

Raikkaan, hedelmäisen tuoksuinen jalkakylpyneste on saatavilla kahdessa ammattipakkauksessa:

Jos jalkahoitoosi sisältyy jalkakylpy, tulee viiden litran kanisteri käytössä huomattavasti edullisemmaksi. Kanisteri tulee edullisemmaksi, mikäli sinulla kuluu vuodessa yli 2 purkkia litran jalkakylpynestettä.

Tilaa Pedibaehr Aprikoosi jalkakylpyaine tästä!


Vinkki jalkakylpyyn: Jalkavatiteline helpottaa jalkakylvyn tekemistä, kun painavaa vesimäärää ei tarvitse nostella ja kantaa, vaan veden voi laskea hanasta suoraan liikuteltavassa telineessä olevaan jalkavatiin. Jalkavatiteline parantaa siten jalkojenhoitotyön työergonomiaa ja vältytään ikäviltä selkäongelmilta.