« Takaisin

Comforsil PäkiäpehmustePÄKIÄN ALUEEN KIVUN LIEVITYKSEEN

Vähentää painetta ja lievittää kipua päkiän alueella. Ehkäisee hiertymien ja kovettumien muodostumista. Silikoni suojaa ihoa asettuessaan suoraan päkiää vasten. Päkiäpehmuste pysyy hyvin paikoillaan varvaslenkin avulla. Kankaalla vahvistettu silikonilenkki kestää hyvin venytystä. Lenkki pujotetaan 2. tai 3. varpaan ympärille. Yksi koko. Sopii kaikille jaloille. Sisältää pehmusteen oikealle ja vasemmalle jalalle. Tuotteen yhteydessä suositellaan talkin käyttöä.

CE-merkitty terveydenhuollon tarvike.

Varastossa

Tuote: 9203048

Suosittelemme myös

Comforsil Vasaravarpaan oikaisija

Comforsil_Vasaravarpaan_oikaisijai_tuote_ja_pakkaus_web.jpg&width=280&height=500
KOUKISTUNEIDEN VARPAIDEN SUORISTAMISEEN
Suoristaa koukussa olevien varpaiden asentoa oikeaan asentoon. Vähentää painetta varpaiden päissä ja venyttää varpaiden alapuolista jännettä. Lievittää kipua myös jäykistyneissä varpaissa. Vahvistettu lenkki pujotetaan ongelmallisimman varpaan ympärille (2. tai..

Tuote: 9202784

Comforsil Varvastuppi

Comforsil_Varvastuppi_tuote_ja_pakkaus_web.jpg&width=280&height=500
HIERTYMIEN JA KÄNSIEN EHKÄISYYN
Silikonisen varvastupen vahvistettu kärki vaimentaa tehokkaasti varpaan päähän kohdistuvaa painetta ja lievittää kuormituksesta johtuvaa kipua. Ehkäisee varpaanpäätä hiertymiltä, känsiltä ja kynsivaurioilta. Suojaa varpaankynttä ja koukistuneen varpaan päätä. Sopii käytettäväksi..

Tuote: 9202960

Näytä kaikki vastaavat tuotteet »