« Takaisin

Comforsil Vasaravarpaan oikaisijaVaihtoehdot

Tuote
9202784 S, 1 pari
9202806 M, 1 pari
9202828 L, 1 pari

KOUKISTUNEIDEN VARPAIDEN SUORISTAMISEEN

Suoristaa koukussa olevien varpaiden asentoa oikeaan asentoon. Vähentää painetta varpaiden päissä ja venyttää varpaiden alapuolista jännettä. Lievittää kipua myös jäykistyneissä varpaissa. Vahvistettu lenkki pujotetaan ongelmallisimman varpaan ympärille (2. tai 3. varvas). Oikaisija on oikeankokoinen, kun se ulottuu 2.- 4. varpaan alle. Pakkaus sisältää vasaravarpaan oikaisijan oikealle ja vasemmalle jalalle. Tuotteen yhteydessä suositellaan talkin käyttöä.

CE-merkitty terveydenhuollon tarvike.

Tuote: 9202784

Suosittelemme myös

Comforsil Isovarpaan oikaisija

Comforsil_Isovarpaanoikaisija_tuote_ja_pakkaus_web.jpg&width=280&height=500
VAIVAISENLUUN EHKÄISYYN JA HOITOON
Suoristaa isovarpaan asentoa, lievittää kipua isovarpaan tyvinivelessä. Suojaa ihoa erottamalla 1. ja 2. varpaat. Estää varpaiden kääntymisen toisen varpaan alle tai päälle. Tuote on oikean kokoinen, kun se istuu hyvin varvasväliin. Asentoa ei tule korjata yli suoran..

Tuote: 9202894

Comforsil Vaivaisenluun oikaisija

Comforsil_Vaivaisenluun_oikaisija_tuote_ja_pakkaus_web.jpg&width=280&height=500
PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN LEVON AIKANA
Lievittää kipua tyvinivelessä suoristamalla isovarpaan luiden asentoa. Venyttää kiristyneitä lihaksia ja pehmytkudoksia, ohjaa tyvinivelen oikeaan toimintaan. Ehkäisee lievän vaivaisenluun etenemistä. Varhaisessa vaiheessa käytettynä voi edesauttaa varpaan tyvinivelen..

Tuote: 9233133

Näytä kaikki vastaavat tuotteet »