« Takaisin

Comforsil Vaivaisenluun oikaisijaVaihtoehdot

Tuote
9233133 oikea, 1 kpl
9233144 vasen, 1 kpl

PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN LEVON AIKANA

Lievittää kipua tyvinivelessä suoristamalla isovarpaan asentoa. Venyttää kiristyneitä lihaksia ja pehmytkudoksia, ohjaa tyvinivelen oikeaa toimintaa. Ehkäisee lievän vaivaisenluun etenemistä. Varhaisessa vaiheessa käytettynä voi edesauttaa varpaan tyvinivelen palautumista normaaliin asentoon. Voidaan käyttää kuntoutusharjoitusten tai leikkaushoidon tukena. Suositellaan säännölliseen käyttöön levon aikana. Helppo asettaa paikoilleen. Tuotetta ei tule käyttää seistessä tai liikkuessa. Keskustele hoidon pituudesta jalkojenhoidon ammattilaisen kanssa. Yksi koko, aikuisille. Erilliset pakkaukset oikealle ja vasemmalle jalalle.

CE-merkitty terveydenhuollon tarvike.

Tuote: 9233133

Suosittelemme myös

Comforsil Kantapäätyyny

Comforsil_Kantapaatyyny_tuote_ja_pakkaus_web.jpg&width=280&height=500
LUUPIIKIN HOITOON
Lievittää luupiikin tai kovan iskun aiheuttamaa voimakasta, kantapään keskelle kohdistuvaa kipua. Kantapäätyynyä käytetään ilman keskiosaa, kun halutaan voimakkaampi kivunlievitys ja paineen poisto kipualueelta. Lievemmissä kiputiloissa tuotetta voidaan käyttää keskiosan kanssa. Tuote..

Tuote: 9202553

Comforsil Känsäsuoja, pestävä, 4 kpl

COMFORSIL_Kansasuoja_pakkauskuva_150dpi_700px.png&width=280&height=500
KÄNSIEN JA SYYLIEN SUOJAAMISEEN
Vähentää känsään tai pieneen syylään kohdistuvaa painetta ja lievittää kipua. Käyttövalmiit muotoillut palat (yksi koko, 4 kpl), joissa ihonvärinen ja huomaamaton kangaspinta. Tuotteen keskellä on hankausta ehkäisevä kolo, joka asetetaan suojattavan kohdan päälle. Soveltuu..

Tuote: 9233122

Näytä kaikki vastaavat tuotteet »