« Takaisin

Peclavus PODOcare Kosteuttava jalkavoideVaihtoehdot

Tuote
#5401402 PODOcare Kosteuttava jalkavoide 100 ml
#5401403 PODOcare Kosteuttava jalkavoide 500 ml

Peclavus-sarja uudistuu

Tuotepakkaukset saavat uuden ilmeen. Pakkauskoot muuttuvat joissakin tuotteissa ja tuotelinjoihin tulee muutoksia. Muutokset tulevat näkyviin vähitellen. 

Kosteuttava jalkavoide kuuluu uuteen PODOcare-linjaan. Tuotteen ainesisältö ja koostumus pysyvät ennallaan. Myyntipakkauksen uusi pakkauskoko on 100 ml.


Kosteuttava ja pehmittävä voide kuivalle ja hilseilevälle iholle. Antibakteerinen (suojaa sieni- ja bakteeritartunnoilta). Aktiiviaineina mentoli, kamferi ja glyseriini.

Käyttö: Pieni määrä hierotaan jaloille 1-2 kertaa päivässä.

 

INCI: AQUA, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, GLYCERIN, CERA ALBA, POLYGLYCERIDE-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, BETAINE, LANOLIN ALCOHOL, TOCOPHEROL, MAGNESIUM SULFATE-7-HYDRATE, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, ZINC STEARATE, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, ALGIN, PARFUM, HYDROGENATED CASTOR OIL, MENTHOL, CAMPHOR, LIMONENE, GERANIOL, LINALOOL, CITRONELLOL, CITRAL

Tuote: 5401402

Suosittelemme myös

Peclavus Antimykoottinen suojapuikko kynsille 4 ml

Peclavus_PODOmed_Antimykoottinen_suojapuikko_4_ml.jpg&width=280&height=500
Kynnen ulkonäköä parantava ja sientä aiheuttavien mikrobien kasvua estävä hoitopuikko kynsille. Aktiiviaineina eteeriset öljyt; teepuuöljy, laventeli ja sinisypressi. Asiakkaalle itsehoitoon, tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön.
Käyttö: Sivellään infektoituneelle tai vahingoittuneelle kynnelle 2-3..

Tuote: 55401

Peclavus -tuotepaketti sis. Herkän ihon jalkavoide 500 ml + 6 kpl Halkeamavoide 50ml

Peclavus_pododiabetic_herkan_ihon_jalkavoide500ml_LR.jpg&width=280&height=500
NYT PODODiabetic Herkän ihon jalkavoiteen ammattikoko 500ml ja suosittu PODOCare Halkeamavoide 50ml 6 kpl tuotepakettina!

Peclavus PODOdiabetic Herkän ihon jalkavoide
Tehokkaasti pehmittävä jalkavoide herkälle, kuivalle ja sarveistuneelle iholle. Aktiiviaineina urea (pitoisuus 10 %), glyseriini,..

Tuote: 5440K

Näytä kaikki vastaavat tuotteet »