« Takaisin

Peclavus Halkeamavoide (Pihkavoide)Vaihtoehdot

Tuote
#9203367 Peclavus Halkeamavoide (Pihkavoide) 50 ml
#5518002 Peclavus Halkeamavoide (Pihkavoide) 250 ml

Muutimme Peclavus Pihkavoide -tuotteen nimen vastaamaan valmistajan antamaa tuotenimeä pakkauksessa. Tuotteiden jakelijana noudattamme vastuullisesti uudistuvaa kosmetiikkalainsäädäntöä ja siellä säädettyjä pakkausmerkintäohjeita.

Nykyiseltä nimeltä Peclavus Halkeamavoiteen (Pihkavoide) koostumus ei ole muuttunut, tuote sisältää saman määrän pihkaa kuten ennenkin.


Peclavus Halkeamavoide on pehmittävä ja suojaava voide kuivalle, halkeilevalle ja paksuuntuneelle iholle.

Peclavus Halkeamavoide muodostaa iholle suojaavan kalvon, säilyttää kosteuden iholla. Aktiiviaineina mehiläisvaha, pihka, karnaubavaha ja manteliöljy. Sopii okkluusiopakkaukseen esim. kantapäille. Ei suositella hartsi- tai mehiläisvaha-allergikoille. 

Käyttö: Erittäin pieni määrä hierotaan jaloille 1-2 kertaa päivässä. Peclavus Halkeamavoide on kosmetiikkavalmiste, eikä se ole tarkoitettu lääkinnälliseen käyttöön.


Pihka on antibakteerinen luonnon aine, joka estää bakteerien kasvua ja tulehduksia iholla. Pihka tehoaa hyvin yleisimmin kynsisientä aiheuttaviin silsasieniin sekä hiivasieneen. Se lievittää myös hyönteisten pistojen iho-oireita. Lue lisää suomalaisen tutkimuksen tuloksista koskien pihkan vaikutuksista haavanhoidossa.


INCI:

PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, CERA ALBA, LARIX EUROPAEA WOOD EXTRACT, PINUS NIGRA, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, COPERNICIA CERIFERA CERA, PROPOLIS EXTRACT, PINUS SYLVESTRIS OIL, TOCOPHEROL, CITRUS LIMON PEEL OIL, ABIES SIBIRICA NEEDLE OIL, ABIES ALBA NEEDLE OIL, MENTHA ARVENSIS LEAF OIL, ASCORBYL PALMITATE, ALCOHOL, AQUA, LIMONENE, CITRAL

Tuote: 9203367

Suosittelemme myös

Mills Huoparenkaat myyntipakkaukset

Mills_Huoparengas_tuote_ja_pakkaus_web.jpg&width=280&height=500
Mills Huoparenkaat, 10 kpl pakkauksessa.
mm. känsien, syylien, kovettumien ja vaivaisenluun suojaamiseen ja keventämiseen
Huoparengas vähentää kipupisteeseen kohdistuvaa painetta, suojaa ihoa hankaukselta ja lievittää kipua esim. kävellessä. Pehmeää ja hengittävää 3 mm sekoitehuopaa. Ihoystävällinen..

Tuote: 9202740

Kouruteränvarsi

Erikoisvarsi_18066_web.jpg&width=280&height=500
Sopii kaikenkokoisille kouruterille. Ruostumatonta terästä.

Tuote: 18066

Näytä kaikki vastaavat tuotteet »