« Takaisin

Peclavus Halkeamavoide (Pihkavoide)Vaihtoehdot

Tuote
#9203367 Peclavus Halkeamavoide (Pihkavoide) 50 ml
#5518002 Peclavus Halkeamavoide (Pihkavoide) 250 ml

Muutimme Peclavus Pihkavoide -tuotteen nimen vastaamaan valmistajan antamaa tuotenimeä pakkauksessa. Tuotteiden jakelijana noudattamme vastuullisesti uudistuvaa kosmetiikkalainsäädäntöä ja siellä säädettyjä pakkausmerkintäohjeita.

Nykyiseltä nimeltä Peclavus Halkeamavoiteen (Pihkavoide) koostumus ei ole muuttunut, tuote sisältää saman määrän pihkaa kuten ennenkin.


Peclavus Halkeamavoide on pehmittävä ja suojaava voide kuivalle, halkeilevalle ja paksuuntuneelle iholle.

Peclavus Halkeamavoide muodostaa iholle suojaavan kalvon, säilyttää kosteuden iholla. Aktiiviaineina mehiläisvaha, pihka, karnaubavaha ja manteliöljy. Sopii okkluusiopakkaukseen esim. kantapäille. Ei suositella hartsi- tai mehiläisvaha-allergikoille. 

Käyttö: Erittäin pieni määrä hierotaan jaloille 1-2 kertaa päivässä. Peclavus Halkeamavoide on kosmetiikkavalmiste, eikä se ole tarkoitettu lääkinnälliseen käyttöön.


Pihka on antibakteerinen luonnon aine, joka estää bakteerien kasvua ja tulehduksia iholla. Pihka tehoaa hyvin yleisimmin kynsisientä aiheuttaviin silsasieniin sekä hiivasieneen. Se lievittää myös hyönteisten pistojen iho-oireita. Lue lisää suomalaisen tutkimuksen tuloksista koskien pihkan vaikutuksista haavanhoidossa.


INCI:

PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, CERA ALBA, LARIX EUROPAEA WOOD EXTRACT, PINUS NIGRA, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, COPERNICIA CERIFERA CERA, PROPOLIS EXTRACT, PINUS SYLVESTRIS OIL, TOCOPHEROL, CITRUS LIMON PEEL OIL, ABIES SIBIRICA NEEDLE OIL, ABIES ALBA NEEDLE OIL, MENTHA ARVENSIS LEAF OIL, ASCORBYL PALMITATE, ALCOHOL, AQUA, LIMONENE, CITRAL

Tuote: 9203367

Suosittelemme myös

Pedibaehr Pehmitysliuos

Pedibaehr_Pehmitysliuos_kovettumille_100_ml_10245_web.jpg&width=280&height=500
Pehmentää tehokkaasti kovettumia ja känsiä ja helpottaa niiden poistamista. Vain ammattikäyttöön. Ei saa käyttää alle 3-vuotiaalle lapselle. Pienempi 100 ml suihkepullo on täyttöpullo (voidaan käyttää jatkossa 1 l pullosta). Suihkepullo on kätevä ottaa mukaan myös koti- ja laitoskäynneille.
Aktiivaineina..

Tuote: 10245

Baehr Jalkahoitosetti

Pedibaehr_tuotesetti_10975b.jpg&width=280&height=500
Pedibaehr jalkojenhoitosetti sisältää seuraavat tuotteet:

1 kpl Pedibaehr Pehmitysliuos kovettumille 1000 ml, tuotenumero 10241
1 kpl Pedibaehr Pehmitysliuos kovettumille 100 ml, tno 10245
2 kpl Pedibaehr Jalkabalsami rasittuneille jaloille 75 ml, tno 10660
2 kpl Pedibaehr Karitevoide forte 75 ml..

Tuote: 10975b

Näytä kaikki vastaavat tuotteet »