« Takaisin

PeclavusPODOcare Halkeamavoide (Pihkavoide)Vaihtoehdot

Tuote
#9203367 Peclavus PODOcare Halkeamavoide (Pihkavoide) 50 ml
#5518002 Peclavus PODOcare Halkeamavoide (Pihkavoide) 250 ml

Muutimme Peclavus Pihkavoide -tuotteen nimen vastaamaan valmistajan antamaa tuotenimeä pakkauksessa. Tuotteiden jakelijana noudattamme vastuullisesti uudistuvaa kosmetiikkalainsäädäntöä ja siellä säädettyjä pakkausmerkintäohjeita.

Nykyiseltä nimeltä Peclavus Halkeamavoiteen (Pihkavoide) koostumus ei ole muuttunut, tuote sisältää saman määrän pihkaa kuten ennenkin.


Peclavus Halkeamavoide on pehmittävä ja suojaava voide kuivalle, halkeilevalle ja paksuuntuneelle iholle.

Peclavus Halkeamavoide muodostaa iholle suojaavan kalvon, säilyttää kosteuden iholla. Aktiiviaineina mehiläisvaha, pihka, karnaubavaha ja manteliöljy. Sopii okkluusiopakkaukseen esim. kantapäille. Ei suositella hartsi- tai mehiläisvaha-allergikoille. 

Käyttö: Erittäin pieni määrä hierotaan jaloille 1-2 kertaa päivässä. Peclavus Halkeamavoide on kosmetiikkavalmiste, eikä se ole tarkoitettu lääkinnälliseen käyttöön.


Pihka on antibakteerinen luonnon aine, joka estää bakteerien kasvua ja tulehduksia iholla. Pihka tehoaa hyvin yleisimmin kynsisientä aiheuttaviin silsasieniin sekä hiivasieneen. Se lievittää myös hyönteisten pistojen iho-oireita. Lue lisää suomalaisen tutkimuksen tuloksista koskien pihkan vaikutuksista haavanhoidossa.


INCI:

PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, CERA ALBA, LARIX EUROPAEA WOOD EXTRACT, PINUS NIGRA, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, COPERNICIA CERIFERA CERA, PROPOLIS EXTRACT, PINUS SYLVESTRIS OIL, TOCOPHEROL, CITRUS LIMON PEEL OIL, ABIES SIBIRICA NEEDLE OIL, ABIES ALBA NEEDLE OIL, MENTHA ARVENSIS LEAF OIL, ASCORBYL PALMITATE, ALCOHOL, AQUA, LIMONENE, CITRAL

Tuote: 9203367

Suosittelemme myös

Veitsenterät Kiato

Kiato_veitsentera_pakkauskuva.jpg&width=280&height=500
Steriilit hiilikuituterät. Pakkauksessa on 100 kpl. Yksittäin pakatut.
 

Tuote: 18061

Epitact Puettava päkiäpehmuste

821.jpg&width=280&height=500
Sis. parin. Erittäin ohut ja kenkään sopiva päkiäpehmuste. Ulottuu metatarsaaliluiden päiden taakse. Helppo pukea ja istuu hyvin. Mahtuu myös avokkaaseen.
Voidaan pestä käsin tai koneessa 40°C. Ilmakuivaus.
Pakkaus sisältää pesupussin...

Tuote: 9210143

Näytä kaikki vastaavat tuotteet »