« Takaisin

PeclavusPODOcare Halkeamavoide (Pihkavoide)Vaihtoehdot

Tuote
#9203367 Peclavus PODOcare Halkeamavoide (Pihkavoide) 50 ml
#5401602 Peclavus PODOcare Halkeamavoide (Pihkavoide) 250 ml

Muutimme Peclavus Pihkavoide -tuotteen nimen vastaamaan valmistajan antamaa tuotenimeä pakkauksessa. Tuotteiden jakelijana noudatamme vastuullisesti uudistuvaa kosmetiikkalainsäädäntöä ja siellä säädettyjä pakkausmerkintäohjeita.

Nykyiseltä nimeltä Peclavus Halkeamavoiteen (Pihkavoide) koostumus ei ole muuttunut, tuote sisältää saman määrän pihkaa kuten ennenkin.


Peclavus Halkeamavoide on pehmittävä ja suojaava voide kuivalle, halkeilevalle ja paksuuntuneelle iholle.

Peclavus Halkeamavoide muodostaa iholle suojaavan kalvon, säilyttää kosteuden iholla. Aktiiviaineina mehiläisvaha, pihka, karnaubavaha ja manteliöljy. Sopii okkluusiopakkaukseen esim. kantapäille. Ei suositella hartsi- tai mehiläisvaha-allergikoille. 

Käyttö: Erittäin pieni määrä hierotaan jaloille 1-2 kertaa päivässä. Peclavus Halkeamavoide on kosmetiikkavalmiste, eikä se ole tarkoitettu lääkinnälliseen käyttöön.


Pihka on antibakteerinen luonnon aine, joka estää bakteerien kasvua ja tulehduksia iholla. Pihka tehoaa hyvin yleisimmin kynsisientä aiheuttaviin silsasieniin sekä hiivasieneen. Se lievittää myös hyönteisten pistojen iho-oireita. Lue lisää suomalaisen tutkimuksen tuloksista koskien pihkan vaikutuksista haavanhoidossa.


INCI:

PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, CERA ALBA, LARIX EUROPAEA WOOD EXTRACT, PINUS NIGRA, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, COPERNICIA CERIFERA CERA, PROPOLIS EXTRACT, PINUS SYLVESTRIS OIL, TOCOPHEROL, CITRUS LIMON PEEL OIL, ABIES SIBIRICA NEEDLE OIL, ABIES ALBA NEEDLE OIL, MENTHA ARVENSIS LEAF OIL, ASCORBYL PALMITATE, ALCOHOL, AQUA, LIMONENE, CITRAL

Tuote: 9203367

Suosittelemme myös

Keraaminen käpy

Porantera_keraaminen_kapy_500104_web.jpg&width=280&height=500
Ristirihlattu keraaminen käpy ohentaa tehokkaasti paksuuntunutta kynttä. Sopii myös kovettuman ja sarveistuneen ihon ohentamiseen. Sopii oikeakätisille.
Keraaminen terä on tarkoitettu erityisen kovaan kulutukseen. Terä jättää tasaisen hiontajäljen. 
Keraamisessa poranterässä on keraaminen pinnoite..

Tuote: 274060

Kouruteränvarsi

Erikoisvarsi_18066_web.jpg&width=280&height=500
Sopii kaikenkokoisille kouruterille. Ruostumatonta terästä.

Tuote: 18066

Näytä kaikki vastaavat tuotteet »