« Takaisin

Erisan DesVaihtoehdot

Tuote
#8126 500 ml
#8127 3 l

Desinfektioaine pinnoille, instrumenteille ja porille. Tuhoaa tehokkaasti bakteerit, virukset (HBV, HIV) sienet, homeet sekä hiivat. Sopii käytettäväksi aroillekin materiaaleille kuten esimerkiksi kumille, alumiinille sekä erilaisiin muoveille.

Tuotetiedote

Käyttöturvallisuustiedote


Käyttöohje:

Tee käyttölaimennos puhtaaseen viileään veteen. Purista pulloa kunnes mittakorkki on täynnä. Kaada käyttöpulloon ja täytä se vedellä. 1 mitta=5 ml.
Välineliotuksessa käytetään kannellista astiaa. Käytetty liuos vaihdetaan tarvittaessa kuitenkin vähintään kerran viikossa. Laimennettu käyttöliuos säilyy 2 viikkoa.

Pintapuhdistus: Pyyhi pinnat Erisan des -desinfektioaineella kostetulla liinalla.

Instrumentit ja porat saat desinfioitua ja pestyä samalla kerralla helpoiten käyttäen Erisan Des -liuosta ultraäänipesulaitteessa. Silloin pesu- ja desinfiointiajaksi riittää 8 minuuttia.
Upota käytetyt välineet Erisan des -liuokseen niin, että ne peittyvät. Käyttöliuos vaihdetaan likaantumisen mukaan, kuitenkin vähintään kerran viikossa.

Ultraäänilaitteessa käytetään 5% laimennosta. 475 ml vettä + 25 ml Erisan desiä tai 950 ml vettä ja 50 ml Erisan desiä- desinfiointiaika on 8 minuuttia. Instrumentit ja porat huuhdellaan pesu-/desinfiointisyklin loputtua, kuivataan ja steriloidaan normaalisti.

Desinfiointi ilman ultraäänilaitetta:
Porille käytetään laimentamatonta Erisan desiä. Käytä erillistä porien liotusastiaa, jossa on reiällinen liotusosa ja kansi. Liotusaika on 30 min.
Instrumenteille käytetään 2% liuosta 980 ml vettä + 20 ml Erisan desiä. Desinfektioaika on 30 minuuttia.


Tuote: 8126