Poron pohjallismateriaali, duo

Suosituin Poron iskunvaimennus- ja kevennysmateriaaleista, pohjallisten valmistamiseen tai suoraan kenkään. Laadukas kaksinkertainen materiaali. Helposti muotoiltavissa, kestää pesua.

Helppo leikata ja muokata
Myydyin Poron® materiaali
Kolme levykokoa

Ammattilaisten käyttöön tarkoitettu kaksikerroksinen iskua vaimentava ja painetta tasaava Poron pohjallismateriaali leikattavana levynä. Väriltään sinipunainen ja paksuus 4 mm. Soveltuu erityisesti kovaan kuormitukseen ja suoraan ihoa vasten.

Mitä on Poron® materiaali?
Poron® -materiaali on pehmeää ja muotoonsa palautuvaa mikroreikiä sisältävää polyuretaanivaahtoa (ei sisällä lateksia). Tehokkaan iskua vaimentavan ominaisuuden johdosta Poron -materiaali auttaa vähentämään jalkapohjaan kohdistuvaa painetta ja rasitusta sekä ehkäisemään kengästä johtuvien iho-oireiden syntyä. Materiaali kestää hyvin leikkaamisen ja muotoilun sekä käsinpesun. Se soveltuu käyttöön sellaisenaan tai muiden pohjallismateriaalien kanssa. Poron -materiaali on laadukasta kenkä-ja ortoosivalmistajien suosimaa kevennys- ja iskunvaimennusmateriaalia, jota käyttävät myös tunnetut urheilujalkinevalmistajat. Materiaali sopii myös toimintaterapian tarpeisiin.

 

Arvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.