Poron pohjallismateriaali, vihreä

Antimikrobisesti käsitelty, laadukas vihreä Poron iskunvaimennus- ja kevennysmateriaali pohjallisten valmistamiseen tai suoraan kenkään. Useita levykokoja sekä paksuuksia erilaisiin tarpeisiin.

Helppo leikata ja muokata
Microban-käsitelty
Kolme eri paksuutta

Ammattilaisten käyttöön tarkoitettu iskua vaimentava ja painetta tasaava Poron pohjallismateriaali leikattavana levynä. Väriltään vihreä ja paksuusvaihtoehtoina 1,5 mm, 3 mm ja 6 mm. Vihreässä Poron materiaalissa on antibakteerinen Microban-käsittely, mikä neutralisoi hien hajua.
1,5 mm paksuinen Poron soveltuu käytettäväksi iskua vaimentavana pohjallispäällyksenä.
3 mm paksuinen Poron soveltuu käytettäväksi sellaisenaan kengässä, valmistettavien pohjallisten iskunvaimennusmateriaalina tai siihen voidaan liimata pohjalliselementtejä.
6 mm paksuinen Poron soveltyy käytettäväksi erikoisjalkineissa ja haavanhoitojalkineissa helpon muokattavuuden sekä tehokkaan kevennyksen takia. Materiaali sopii myös peruskenkään, kunhan huomioidaan riittävä tila pohjallismateriaalille.

Mitä on Poron® materiaali?
Poron® -materiaali on pehmeää ja muotoonsa palautuvaa mikroreikiä sisältävää polyuretaanivaahtoa (ei sisällä lateksia). Tehokkaan iskua vaimentavan ominaisuuden johdosta Poron -materiaali auttaa vähentämään jalkapohjaan kohdistuvaa painetta ja rasitusta sekä ehkäisemään kengästä johtuvien iho-oireiden syntyä. Materiaali kestää hyvin leikkaamisen ja muotoilun sekä käsinpesun. Se soveltuu käyttöön sellaisenaan tai muiden pohjallismateriaalien kanssa. Poron -materiaali on laadukasta kenkä-ja ortoosivalmistajien suosimaa kevennys- ja iskunvaimennusmateriaalia, jota käyttävät myös tunnetut urheilujalkinevalmistajat. Materiaali sopii myös toimintaterapian tarpeisiin.

 

Arvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.