Maksuton verkkokoulutus

Verrutop, tehokas syylienpoistomenetelmä

Verrutop -syylienhoitoliuksesta on uutta tutkimusaineistoa, joka ilmentää tuotteen tehoa erilaisiin syyliin. Verrutopin vaikuttavana aineena toimiva Nitrizinc Complex, joka vähentää syyläkudosta. Perehdy nyt Verrutop -tuotteeseen verkkokoulutusmateriaalimme avulla ja ota tämä tehokas syylienhoitomenetelmä käyttöösi hoitotyössä. Katso myös tuotteen käyttöä ja tehoa havainnollistava video! Videolla esitetään vaikea syylätapaus, johon tehtiin joka hoitokerralla Verrutop-hoitotoimenpiteet.

 

Katso tästä vielä viisi vinkkiä onnistuneeseen Verrutop-syylänhoitoon:

  1. Poista syyläkudoksen ulointa kerrosta kunnolla, jotta aine pääsee tunkeutumaan infektoituneeseen kudokseen.
  2. Imeytä Verrutop-liuosta syylään riittävästi. Isompi syylä imee enemmän liuosta hoitokerralla. Liuoksen imeyttäminen voi viedä aikaa. Yksi ampulli riittää 1-2 kahteen hoitokertaan (1 hoitokerta= vähintään 3 annostelua syylälle). Avattu ampulli säilyy 24 h.
  3. Vakuuta asiakas itsehoidon tärkeydestä syylänpoistamiseksi. Syylän käsittely desinfiointiaineella päivittäin vaikuttaa oleellisesti hoidon onnistumiseen. Hoitokertojen välillä syylää kannattaa desinfioida päivittäin. Desinfiointi edistää syyläkudoksen kuivumista ja hajoamista.
  4. Varaa uusintahoitoaika aikaisintaan viikon tai jopa kahden viikon päähän. Liuos vaikuttaa iholla useita päiviä.
  5. Jatka Verrutop-hoitoa niin pitkään, kunnes kaikki syyläkudos on saatu poistettua. Tyypillisesti tavallisten syylien poistossa vaaditaan 1-3 hoitokertaa ja vaikeiden syylien poistossa 1-5 kertaa. Syylän poistumiseen vaikuttaa syylän koko ja aika, jonka syylä on ollut iholla. Mitä ”vanhempi” syylä, sitä pidemmät juuret sillä on. Hoitokertojen määrä on siten yksilöllinen.

Kirjaudu sisään nähdäksesi koulutusmateriaalit

Kirjaudu sisään