Baehr Korjaava käsivoide 30 ml

Hoitava ja suojaava käsivoide erittäin kuivien ja halkeilevien käsien hoitoon. Oktenidiini suojaa käsiä antimikrobisten ominaisuuksiensa ansiosta. Panthenoli ja bisabololi edistävät voimakkaasti rasittuneen ja karhean ihon uudistumista. Runsas sheavoi tukee kosteuden säilyttämistä. Urea kosteuttaa tehokkaasti ja parantaa ihon suojatoimintoa. Pakkauskoko 30 ml.

erittäin kuiville käsille
sisältää suojaavaa oktenediiniä
hoitaa ja ravitsee
Tuotenimi:
Baehr Korjaava käsivoide 30 ml
Tuotemerkki:
Baehr
Tuotenumero:
11799
Paino:
30g

Erityisesti erittäin kuivien ja halkeilevien käsien hoitoon. Oktenidiini suojaa käsiä antimikrobisten ominaisuuksiensa ansiosta. Panthenoli ja bisabololi edistävät voimakkaasti rasittuneen ja karhean ihon uudistumista. Runsas sheavoi tukee kosteuden säilyttämistä. Urea kosteuttaa tehokkaasti ja parantaa ihon suojatoimintoa.

Käyttö: Levitä käsille kahdesti päivässä ja hiero hyvin.

 

INCI: Aqua (vesi), isopropyylipalmitaatti, urea, setearyylialkoholi, glyseryylistearaatti, glyseryylistearaattisitraatti, glyseriini, Butyrospermum Parkii (sheavoi) -voi, polyglyseryyli-3-stearaatti, fenoksietanoli, propyleeniglykoli, pantanolikapariini-vaha, bisabololi, etyyliheksyyliglyseriini, bentsyylialkoholi, tokoferoli, oktenidiinihydrokloridi.

 

 

 

 

 

Arvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.