Descoton 2% 5 L

Käyttövalmis desinfektioaine pestyille välineille. Tehokas ja nopeavaikutteinen liotusdesinfektioaine. Sopii myös kumi- ja muovivälineille.

nopea ja tehokas
sopii kumille ja muoville
mikrobisidinen
Tuotemerkki:
Kiilto
Tuotenumero:
8130
Paino:
5.0kg

Descoton 2% GDA on materiaalimyönteinen, mikrobisidisesti erittäin laajakirjoinen ja nopeavaikutteinen high level-tason desinfektioaine. Se tuhoaa myös itiövaiheiset mikrobit. Descoton sisältää 2% glutaarialdehydia.
Käytä suusuojaa (tn 36010) ja suojakäsineitä. Laita Descoton-liuos aina tiiviisti suljettavaan kannelliseen rasiaan (tn 37101) tai liotusaltaaseen (tn 37001 tai 37102).

Käyttö high level -desinfektiossa:
1. Tee esidesinfektio: Laita likaiset välineet heti käytön jälkeen Erisan Des -desinfiointiliuokseen (2% liuos, vaikutusaika 30 min) tai Oxy+ (5% liuos, vaikutusaika 15 min). Käytä kannellista desinfiointiastiaa. Esidesinfektion tarkoitus on estää mikrobien kasvu ja leviäminen ympäristöön.
Molempia aineita voi käyttää myös ultraäänipesukoneessa. Pesuaika Erisan des käytettäessä on 8 min + 22 min liotus (yht. 30 min) ja Oxy+ -liuosta käytettäessä 8 min + 7 min liotus (yht. 15 min)
2. Mikäli välineissä on vielä näkyvää likaa (esim. poranterät), harjaa välineet samassa desinfiointiliuoksessa desinfiointiajan päätyttyä tai juoksevan veden alla. Huuhtele välineet hyvin juoksevalla vedellä ja kuivaa ne.
3. Laita välineet Descoton-liuokseen (kannellinen desinfiointiastia). Välineiden tulee peittyä liuokseen kokonaan. Desinfiointiaineen tulee päästä vaikuttamaan välineiden kaikille pinnoille. Vaikutusaika 45 min.
4. Nosta välineet liotusaltaasta instrumenttien nostopihdeillä (tn 20098) tai kertakäyttökäsineillä. Huuhtele välineet hyvin juoksevalla vedellä tai akkuvedellä. Kuivaa välineet huolellisesti.
Samaa liuosta voidaan käyttää vuorokauden ajan, mikäliliuos on silmämääräisesti puhdas, Vaihda likaantunut liuos.
Käytetyn liuoksen hävittäminen:
Kerää käytetty liuos esim. kanisteriin ja vie vaarallisen jätteen keräyspisteeseen. Päästämistä viemäriin ei suositella.

Liotusastiat:
– Instrumenttien liotusallas
– Desibox 1 l instrumenteille
– Desibox 180 ml poranterille
– Pyöreä desinfiointiastia poranterille

Arvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.