Virkistystä jaloille!

Ertyisesti kesän lämpimillä säillä monia vaivaa turvotukset ja raskaantuntuiset jalat. Silloin virkistävä jalkahoito tuo helpotusta oloon. Virkistävä jalkahoito koostuu jalkakylvystä, kuorinnasta, hieronnasta sekä naamiosta.

Hoito aloitetaan jalkakylvyllä, joka puhdistaa jalat ja pehmittää ihoa. Pedibaehr Aprikoosi jalkakylpyneste sisältää kosteuttavaa pantenolia ja maitohappoa. Yksi painallus lämpimään jalkakylpyveteen riittää, liotusaika 3-5 minuuttia. Asiakkaan sääret ja pohkeet kostutetaan jalkakylpyvedellä ja ne nostetaan hoitotuolille kosteina ja kuivaamatta.

Aloitetaan jalkojen kuorinta Pedibaehrin Virkistävällä jalkakuorinnalla. Pieni määrä Virkistävää jalkakuorintaa otetaan kosteilla käsillä. Asiakkaan jalkaterä ja erityisesti kovettumat kuoritaan pyörittelevin liikkein. Myös sääri ja pohje polveen asti käsitellään kuorinta-aineella. Huolellisesti tehty kuorinta kuorii kuolleen ihosolukon pois, jolloin iho kirkastuu, pehmenee ja hoitoaineet imeytyvät ihoon optimaalisesti. Kuorinta-aine poistetaan lämpimällä ja kostutetulla mikrokuitupyyhkeellä (lämmitä pyyhkeet ensin pyyhkeenlämmittimessä). Levitä pyyhe avattuna asiakkaan säären ja jalkaterän päälle ja pyyhi kuorinta-aine pois pitkin vedoin.

Kuorinnan jälkeen tehdään hieronta. Hieronta voidaan tehdä lämpimillä kivillä tai perinteisesti hierontaemulsiolla. Baehr Hierontaemulsiosta on saatavilla myös suurempi kanisterikoko 2 l.

Hieronnan jälkeen Virkistävä jalkanaamio laittaa nestekierrolle lisävauhtia. Jalkaterän, säären ja pohkeen alueelle levitetään mentolia ja luonnon öljyjä sisältävä ja raikkaan tuoksuinen Pedibaehr Virkistävä jalkanaamio. Pumpataan kaksi pumppausta silikoniseen kuppiin, jonka jälkeen naamio levitetään tasaisesti naamiosiveltimellä, ohut kerros riittää. Naamion vaikutusta voi tehostaa okkluusiopakkauksella, jossa kosteus ei pääse haihtumaan, ja hoitavat aineet pääsevät imeytymään iholle tehokkaammin. Naamion annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia, jonka jälkeen se poistetaan lämpimällä ja kostealla mikrokuitupyyhkeellä tai imeytymätön naamio hierotaan ihoon. Hieromalla virkistävä vaikutus jatkuu pidempään.

Lopuksi jalkaterään voidaan levittää hoitovoide. Virkistysteemaan sopii erinomaisesti hevoskastanjauutetta sisältävä, virkistävä Pedibaehrin Jalkabalsami. Kotikäyttöön asiakkaalle sopii kesäisen raikas Mango-appelsiinijalkavoide 75ml.

Baehr Spa -tuotepaketti

Baehr Spa -tuotepaketti sisältää tuotteet ammattikäyttöön sekä herkullisen tuoksuisen jalkavoiteen myytäväksi kuluttajille hoidon yhteydessä.

Baehr Spa-tuotepaketissa tulee mukana 20 kpl Baehr-kuluttajaesitteitä sekä seuraavat tuotteet:

  • 1 kpl Virkistävä jalkakuorinta 450 ml
  • 1 kpl Virkistävä jalkanaamio 500 ml, pumppupullo
  • 4 kpl Mango-appelsiini jalkavoide 75 ml