!

Olemme avoinna ma-pe klo 8-16.

Toimitusehdot ja maksutavat

Myymme tuotteita noutomyymälässä ja verkkokaupassa ainoastaan kauneuden- ja terveydenhoitoalan ammattilaisille ja opiskelijoille. Toimitamme paketit perille tai ne voi vaihtoehtoisesti noutaa noutotoimipisteestä. Noutotoimipiste määräytyy toimitusosoitteen postinumeron mukaan.

Verkkokauppa

Verkkokaupassa ostosten tekemiseen tarvitset henkilökohtaiset tunnukset. Rekisteröidy verkkokauppaan etusivulta kohdasta ”rekisteröidy verkkokauppaan”. Tuotteiden hinnat näkyvät sisäänkirjautumisen jälkeen.

Toimitusmaksut Suomessa

  • Toimitettuna DB Schenker noutotoimipisteelle: 11,00 (13,64) €
  • Toimitukset perille toimitettuna DB Schenkerin jakopakettina arkisin: 16,00 (19,84) €
  • Yli 282,26 € (350,00 €) tilaukset toimitetaan ilman toimitusmaksua. Rahtivapaus ei koske suurten laitteiden ja kalusteiden tai lavakuljetettavien tuotteiden toimituksia. Niiden toimitusmaksu sovitaan erikseen. Mills Oy ei peri ylimääräisiä vakuutus- tai käsittelymaksuja tilausten toimituksista.

Etukäteislasku – tilauksen saa maksusuorituksen jälkeen

Uusille asiakkaille lähetämme ensimmäiset viisi tilausta etukäteismaksua vastaan. Opiskelijoille tilaukset toimitetaan aina etukäteismaksua vastaan. Tämä tarkoittaa, että tuotteet lähetetään asiakkaalle vasta, kun olemme saaneet maksusuorituksen. Tilauksen voi maksaa verkkokaupan kautta tai sähköpostiin lähetettävällä laskulla. Emme peri ennakkoon maksetusta tilauksesta lisämaksua.

Maksutavat

Verkkokaupassamme voidaan maksaa ostokset heti, pankkipainikkeilla tai luottokortilla. Vakituisille asiakkaillemme tarjoamme myös laskua.

Maksu pankkipainikkeilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Maksut luottokorteilla

Verkkokaupassa voidaan maksaa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard-korteilla. Luottokorttimaksujen maksujen välityksen toteuttaa Nets Oy (ent. Luottokunta Oy, y-tunnus: 01078109). Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu eli tietojasi ei voi nähdä kukaan ulkopuolinen.

Osamaksupalvelut OP Lasku ja Walley

OP Lasku – lue lisää!
Walley – lue lisää!

Kaikki maksutavat koottuna:

  • Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
  • Lasku- ja osamaksupalvelut: OP Lasku ja Walley
  • Korttimaksaminen: Visa ja Mastercard
  • Mobiilimaksaminen: MobilePay, Pivo ja Siirto
  • Mills Lasku: Vakituisilla asiakkaillamme on mahdollisuus myös ostaa tuotteet  Mills Laskulla. Vakituinen asiakas on asiakas, joka on tehnyt 5 ostosta ja tilaa säännöllisesti tuotteitamme. Lisäksi asiakas maksaa laskunsa ajallaan, eikä hänellä ole maksuhäiriömerkintöjä. Laskun saaminen edellyttää voimassa olevaa Y-tunnusta. Laskun maksuehto on 14 pv netto. Muistutusmaksun hinta on 6,85 (8,50) euroa. Maksujen myöhästyessä toistuvasti, siirretään asiakas etukäteismaksajaksi ilman erillistä ilmoitusta. Ilman viitenumeroa maksetusta laskusta tai tuplasuorituksen palautuksesta veloitamme 8,06 (10,00) euron palvelumaksun.

Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Hinnat

Verkkokaupassa ilmoitetut hinnat sisältävät ALV:n 24 %. Painetussa Mills Tuotevalikoimassa tuotteelle on ilmoitettu kaksi hintaa: arvolisäveroton ja suluissa arvolisäverollinen hinta. Pidätämme oikeiden muuttaa hintoja kuvaston voimassaoloaikana ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki ostokset maksetaan arvolisäverollisina. Ajankohtaisin tieto tuotteista hintoineen löytyy verkkokaupastamme.

Reklamaatio ja palautukset

Mahdolliset reklamaatiot ja palautukset tulee tehdä 8 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tuotepalautukseen tulee olla Mills Oy:n suostumus. Palauttaja maksaa toimituskulut, ellei toisin ole etukäteen sovittu Mills Oy:n kanssa. Toimitustapa asiakaspalvelupalautuksissa on perille toimitus.

Takuu

Kaikilla koneilla ja laitteilla on vuoden takuu ellei toisin ole mainittu. Instrumenteilla on vuoden materiaalitakuu. Takuun voimassaolo edellyttää käyttöohjeiden ja käyttösuositusten noudattamista. Takuu ei sisällä kuluvia osia.

Huolto

Huollamme kaikki myymämme koneet ja laitteet sekä toimitamme niihin varaosia. Huolto on avoinna arkisin klo 8-16. Huollon tavoittaa sähköpostitse: huolto@mills.fi tai puhelimitse 040 050 5397.