!

Olemme avoinna ma-pe klo 8-16.

Vahva asiantuntijuus jalkojenhoitoalalla

Mills Enterprises Ltd Oy:n uraauurtava jalkojenhoitoalan ammattitaidon kehittäminen ja jalkojen terveyttä edistävien tuotteiden tarjoaminen on saanut alkunsa vuonna 1995 jalkojenhoitoon omistautuneiden ammattilaisten toimesta.

 

Reilun 20 vuoden aikana yrityksemme on pysynyt kotimaisena perheyrityksenä ja kasvattanut toimintaansa yhdeksi johtavaksi jalkojenhoitotuotteiden maahantuonnin ja markkinoinnin toimijaksi Suomessa sekä tärkeäksi yhteistyökumppaniksi muiden alalla toimijoiden kanssa.

Tyytyväiset asiakkaat

Meille jokainen asiakas on yhtä tärkeä ja pitkät asiakasuhteet ovat toimintamme perusta.

Laadukas tuotevalikoima

Edustamme korkealaatuisia tuotteita, joita jalkojenhoidon ammattilaiset käyttävät päivittäin.

Jalkaterveyden edistäjä

Haluamme olla luotettava yhteistyökumppani ja edistää jalkojen kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Tietotaitoa ja koulutusta

Koulutusosaaminen ja asiantuntijapalvelut pohjautuvat kokeneisiin terveydenhuollon, kauneudenhoitoalan ja jalkaterapian ammattilaisiimme. Keskittymme toiminnassamme jalkojen itsehoidon merkityksen ja osaamisen kasvattamiseen sekä ennaltaehkäisevään jalkojenhoitotyöhön.

 

Tarjoamme tasokkaita koulutuksia, tuote-esittelyjä sekä tukimateriaalia ja sisältöä jalkojenhoitotyöhön. Ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme saat kattavan asiakastuen.

 

 

Vahva ja luotettava päämiesverkosto

Pitkän linjan yhteistyömme suomalaisten ja kansainvälisesti johtavien tavarantoimittajien kanssa ovat antaneet mahdollisuuden tarjota kattavan tuotevalikoiman tunnettuja, jalkaterveyttä edistäviä ja arvostettuja jalkojenhoitotuotteita ammattilaistemme käyttöön.

 

Näistä olemme valikoineet myös helppokäyttöiset, kestävät ja jalkaongelmia ennaltaehkäisevät tuotteemme jalkojen itsehoitoon. Jatkuvaa tuotekehitystä tekevien yhteystyökumppaniemme tukemana huolehdimme siitä, että uudet tuoteinnovaatiot ovat nopeasti asiakkaidemme käytössä.

 

 

Laadukkaita brändejä

 

Suurimmat tavaramerkkimme ovat mm. Baehr, Comforsil (ent. Luga), Peclavus, Callusan ja Millsin omat tuotteet (mm. Mills Lampaanvilla, Mills Pihkavoide). Kehitämme jatkuvasti uusia, erottautuvia ja nykyaikaisia tuotteita valikoimaamme.

 

Laaja ja monipuolinen valikoimamme sisältää korkealaatuisia ja sertifioituja tuotteita, joita on turvallista käyttää.

 

 

Luotettava yhteistyökumppani

 

Olemme jalkojenhoidon tuotteiden markkinoinnin ja ammatillisen tiedonvälityksen edelläkävijä Suomessa jo reilun 20 vuoden ajan. Meille jokainen asiakas on yhtä tärkeä ja pitkät asiakassuhteet ovat toimintamme perusta.

 

Edistämme jalkojenhoidon osaamista ja ennaltaehkäisevää jalkojenhoitoa ammattitaitoisilla koulutuksilla ja viestinnällä. Edustamme korkealaatuisia tuotteita, joita myös jalkojenhoidon ammattilaiset käyttävät päivittäin. Tuotteiden helppo saatavuus sekä nopeat ja joustavat toimitukset ovat yrityksemme tärkeimpiä toimintaedellytyksiä.

 

 

Verkkokauppa alan ammattilaisille

 

Verkkokauppamme tarjoaa helpon ja vaivattoman tavan hankkia kaiken tarvitsemansa jalkojenhoitotyötä varten. Millsin verkkokauppa palvelee jalkojenhoitoalan, kauneudenhoitoalan, terveydenhuollon ammattilaisia ja opiskelijoita.

Mills noutomyymälä

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin Helsingin Pitäjänmäellä sijaitsevaan noutomyymäläämme

Atomitie 5 A, 6. krs, 00370 HELSINKI
Avoinna ma-pe 8-16