!

Olemme avoinna ma-pe klo 8-16.

Mills – nykyaikaisia ja ihoystävällisiä tuotteita

Mills on oma tuotemerkkimme, jonka jalkaterveyttä edistävät ja tutkitut tuotteet on valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja ne soveltuvat myös herkälle iholle. Löydät värikkäät pakkauksemme niin apteekkien kuin jalkojenhoidon ammattilaisten valikoimista.

Vuonna 1995 perustettu Mills on tehnyt uraauurtavaa työtä jalkojenhoitoalan ammattitaidon kehittämiseksi ja jalkojen terveyttä edistävien tuotteiden tarjoamiseksi jo lähes 30 vuoden ajan. Mills-tuotemerkin tuotteet ovat suunniteltu yhteistyössä jalkojenhoidon ammattilaisten kanssa.

 

Tuotekehitys perustuu pitkän linjan kokemukseen, laadukkaisiin materiaaleihin ja raaka-aineisiin sekä tehokkuuteen. Tuotevalikoimasta löydät tuotteita yleisimpien jalkaongelmien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon.

Mills Lampaanvilla – yksi rakastetuimmista tuotteistamme

 

Millsin historia lähtee liikkeelle Mills-tuotesarjan ensimmäisestä ja yhä suurta suosiota nauttivasta Mills Lampaanvillasta. Millsin perustaja ihastui lampaanvillan ominaisuuksiin ja ymmärsi sen hyödyn jalkojenhoidon tukena. Rakastettu ja tehokkaan avun tuova Mills Lampaanvilla onkin löytänyt tiensä suomalaisten varvasväleihin ja jalkaterien hoidon tueksi.

 

Mills Lampaanvilla on erikoispuhdistettua ja pehmeää luonnonvillaa, joka imee kosteutta tehokkaasti. Lampaanvillasta moni hautumista tai jalkasienistä kärsivä on löytänyt avun.

 

Tuote on yksi myydyimmistä yksittäisistä jalkojenhoitotuotteista sekä apteekeissa että ammattilaisilla. Mills Lampaanvilla on CE-merkitty lääkinnällinen laite. Tuotteen laadukkuudesta ja terveydellisistä hyödyistä kertoo myös lampaanvillan saama jalansija terveydenhuoltoalan oppikirjoissa ja oppilaitoksissa.

 

Lue lisää Mills Lampaanvillasta 

Kattavasti tuotteita jalkojenhoitoon

Tuotevalikoima on rakennettu siten, että se on kattava ja selkeä. Löydät valikoimasta toisiaan tukevia jalkojenhoidontuotteita.

Olemme panostaneet tuotteiden pakkauksiin: tuotteiden nimet, värikoodit ja ohjeet auttavat oikean tuotteen valinnassa. Pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä ja hygieenisiä.

Vuosien aikana Mills tuotemerkin tuoteperhettä on kasvatettu ja olemme tehneet paljon töitä tuotekehityksen eteen. Löydät valikoimasta tuotteita niin tilapäiseen tarpeeseen kuin pitkäaikaiseen hoitoon ja toistuvaan käyttöön.

Suosituimpia tuotteitamme

 

Lampaanvillan lisäksi vuodesta toiseen Millsin suosituimpia tuotteita ovat muun muassa tehokas ja antiseptinen Mills Jalkakylpysuola sekä Mills Pihkavoide. Mills Pihkavoide on tehokas täsmätuote kuivalle ja halkeilevalle iholle.

Mills Jalkakylpysuola

Antiseptinen Mills Jalkakylpysuola perinteistä jalkapylpysuolaa tehokkaampi: ihon pehmentämisen ja puhdistamisen lisäksi Mills Jalkakylpysuola vaikuttaa myös sieni-infektion aiheuttajiin. Tuote sopiikin sieni-infektion leviämisen ehkäisyyn ja ensioireisiin.

 

Jalkakylpysuola hoitaa niin jalkojen kuin käsienkin ihon ja kynnet. Tuote on hajusteeton.

 

Lue lisää Mills Jalkakylpysuolasta

Mills Jalkakylpysuola -purkki

 

Mills Pihkavoide

Mills Pihkavoide on erinomainen täsmävoide ihon halkeamiin sekä kuiville kantapäille. Ihoa vahvistava ja suojaava on valmistetu Suomessa ja se sopii kaikenikäisille.

 

Ihon luonnollista suojakerrosta vahvistava Mills Pihkavoide on pakattu hygieeniseen pumppupulloon, jonka käyttö on helppoa.

 

Lue lisää Mills Pihkavoiteesta

Mills Pihkavoide -pumppupullo

Tutustu Mills-tuotesarjaan ja tilaa tuotteet 

Tutustu Mills-tuotesarjan laadukkaisiin hoitotuotteisiin.

Tilaa Mills-tuotesarjan tuotteet helposti verkkokaupastamme.