!

Olemme avoinna ma-pe klo 8-16.

Muistuta asiakkaitasi: näin hoidat jalkaterien ihon kuntoon

Jalkojen ihon ylläpitohoito on helppoa – puhdista, annostele täsmävoidetta, levitä ylläpitovoidetta ja tehosta tarvittaessa. Mills-tuotesarjan tuotteilla asiakkaasi onnistuvat hoitamaan jalkaterien ihoa myös kotioloissa.

1. Puhdista – Mills Jalkakylpysuola

 

Mills Jalkakylpysuola on antiseptinen puhdistaja, joka säännöllisesti käytettynä ehkäisee sieni-infektioita ja niiden leviämistä sekä uusiutumista.

 

Tätä tuotetta voi käyttää päivittäisen hygienian tehostamiseen ja se sopii erinomaisesti ahtaista varvasväleistä ja sieni-infektioista kärsiville jaloille.

 

Vinkkaa asiakkaallesi, että tuote sopii myös käsille. Tuotetta ei tule käyttää tuotetta avohaavoille tai rikkoutuneelle iholle.

 

Kuinka käyttää Mills Jalkakylpysuolaa?

 

Millsin jalkakylpysuola on hajusteeton CE-merkitty lääkinnällinen laite, jota on vaivaton käyttää. Jalkakylpysuolaa on helppo sekoittaa pakkauksen mukana tulevan annostelumitan verran lämpimään veteen ja kylvettää jalkoja noin 15 minuutin ajan.

Tämän jälkeen huuhtelu ja kuivaus – jalkaterät ovat puhtaat ja valmiit seuraavaan vaiheeseen.

2. Täsmävoide jaloille – Mills Pihkavoide

 

Mills Pihkavoidetta on helppo suositella täsmähoitotuotteeksi. Se suojaa ihoa halkeamilta ja hoitaa ärsyyntynyttä, kuivaa ja halkeilevaa ihoa.

 

Pihkavoide vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta ja sopii erityisen hyvin karhealle ja erittäin kuivalle iholle – erinomainen tuote siis kuivista kantapäistä kärsivän asiakkaan kantapäiden kesyttäjäksi. Suomessa valmistettu voide sisältää antibakteerista suomalaista kuusenpihkaa.

 

Vinkkaa asiakkaallesi: Jos kärsit erittäin kuivista alueista, lisää paksu kerros voidetta ennen nukkumaanmenoa ja sujauta jalkaan puuvillasukka – anna tuotteen vaikuttaa yön yli.

Kuinka käyttää Mills Pihkavoidetta?

 

Riittoisaa ja nopeasti imeytyvää voidetta voi hieroa suoraan ihon ongelmakohtaan. Mills Pihkavoidetta on helppo annostella pumppupullon ansioista.

3. Kosteutus ylläpitovoiteella – Mills Käsi- ja jalkavoide

 

Kun jalkojen pahimmat ongelmakohdat on käsitelty, on aika kosteuttaa jalkaterien iho kauttaaltaan.

Mills Käsi- ja jalkavoide on erinomainen valinta kuivalle ja herkälle iholle. Hajusteeton voide sopii myös ärsyyntyneelle iholle.

Mills Käsi- ja jalkavoide on kosteutta lisäävä ylläpitovoide, jota voi käyttää monipuolisesti niin jalkateriin, sääriin, käsiin kuin kyynärpäihinkin. Pumppupulloon pakatun voiteen annostelu on helppoa ja voiteen levittäminen on vaivatonta.

4. Tehostusta tarvittaessa – Mills Teepuuöljy

 

Viimeisen silauksen jalkojen iholle antaa Mills Teepuuöljy. Tehostusvaiheeseen sopii myös uutuustuotteemme, Mills Jalkaseerumi. Kaikkien jalat eivät tehostusta kaipaa, jolloin jalkojenhoidon voi päättää ylläpitovoiteen levitykseen. Jos ihossa tai kynsissä on lieviä ongelmia, voi laadukkaasta antimikrobisesta teepuuöljystä olla apua.

 

Jos kynsien alue kaipaa extrahoivaa, voi kynnelle lisätä muutaman tipan teepuuoljyä. Suoraan iholle 100 % öljyä ei suositella käytettävän, vaan öljy kannattaa sekoittaa esimerkiksi Mills Käsi- ja jalkavoiteeseen.

 

Mills Jalkaseerumi taasen kosteuttaa tehokkaasti kuivaa ihoa ja pitää ihon kimmoisana ja ehjänä.

 

Vinkkaa asiakkaalle: tipan teepuuöljyä voi lisätä esimerkiksi Mills Käsi- ja jalkavoiteeseen tehostukseksi. Seosta voi kokeilla myös hyönteisten puremien tai muiden pikku nirhaumien hoitoon.

 

Kuinka käyttää Mills Teepuuöljyä?

Tuotetta voi lisätä suoraan kynnelle tai kylpyveteen. Herkkäihoisten ei tule käyttää laimentamatonta öljyä. Öljyn voi sekoittaa myös hoitovoiteeseen.

 

Tuote on tarkoitettu ulkoiseen käyttöön ja se voi ärsyttää silmiä.

Kannusta asiakkaitasi hoitamaan jalkaterien ihoa läpi vuoden

Jalkaterien ihoa on hyvää hoitaa ja kosteuttaa ympäri vuoden. Muistuta asiakkaitasi, että parhaan tuloksen saa aikaan, kun hoitaa ja kosteutta jalkaterien ihoa säännöllisesti. Kosteutettu iho pysyy hyvänä, eikä rakkoja ja muita iho-ongelmia pääse syntymään niin herkästi.

Kun jalkaterien iho on hoidettu kuntoon jalkojenhoidon asiantuntijalla, on itsenäinen ylläpitohoito helpompaa ja tulokset ovat parempia.

Kokeile myös näitä Mills-tuotesarjan tuotteita

Tuotteet