Mills Geelisukat kantapäille

Mills Geelisukat kantapäille on kokonaan uudistunut. Geelisukat ovat vaivaton ja helppo tapa hoitaa kovettunutta ja halkeilevaa ihoa kantapäissä ilman erillistä rasvaamista. Kosteuttava geeli hoitaa kuivaa ja halkeilevaa kantapään ihoa. Koko S sopii kokovälin 36-40 jalkaan ja L 41-45 jalkaan. Tuotteen väri on beige-valkoinen. Väljä mitoitus, kiristämätön resori on miellyttävä käytössä. CE-merkitty lääkinnällinen laite.

 

beige-valkoiset, avokärkiset
geelistä vapautuu kovettumia hoitavaa ihoöljyä
joustavat ja mukavat

Mills Geelisukat kantapäille pehmentävät kovettunutta ihoa. Geelisukissa on kantapään kohdalla 3 mm paksuinen geelipinta, joka vapauttaa iholle hitaasti kosteuttavia ja hoitavia öljyjä. Öljyjen ansiosta kovettunut ja halkeileva kantapään iho pehmenee. Auttavat lievittämään kipua kantapään kiputiloissa. Avokärkisinä ja joustavina geelisukat soveltuvat erikokoisille jaloille.

 

Geelivuoraus vähentää painetta ja kitkaa iholla, auttaa lievittämään kantapääbursiittiin ja muihin kantapäävammoihin liittyvää kipua. Voidaan käyttää okkluusiona vähentämään kantapään haavaumia

 

Käyttöohje: Käytä tarpeen mukaan, yhtäjaksoisesti korkeintaan 16 h vuorokaudessa. Suositellaan käytettäväksi levossa. Voidaan pestä käsin haalealla vedellä, kuivatus huoneenlämmössä. Talkkia suositellaan siroteltavaksi sukkien sisään kuivatuksen jälkeen.

Jos sinulla on diabetes tai verenkiertohäiriöitä jaloissa, varmista tuotteen soveltuvuus terveydenhuollon ammattilaiselta. Jos tuote aiheuttaa epämukavuutta, ihon punoitusta tai kipua, lopeta tuotteen käyttö. Ei avohaavoille. Vain ulkoiseen käyttöön. Ei lasten ulottuville.

 

Materiaali: Farmasialaatuinen ihoöljy, polyamidi, elastomeerit. Farmasialaatuinen mineeraliöljy (nestemäinen parafiini) täyttää farmakopean vaatimukset: USP, BP, DAB, CODEX ja se on hyväksytty käytettäväksi iholla. Ihoöljy on läpäissyt hyväksytysti myös ihovaikutuksia arvioivat ISO10993 -testit.

 

CE-merkitty lääkinnällinen laite. Valmistettu Espanjassa.

 

 

Arvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.