!

Olemme avoinna ma-pe klo 8-16.

 

Huollon yhteystiedot

puh. 0400 505 397 tai huolto@mills.fi

Laitehuollon posti- ja käyntiosoite: Atomitie 5 A 6.krs, 00370 Helsinki

Huollata laitteesi säännöllisesti

Laitteiden ohjeiden mukainen käyttö ja puhdistus ovat edellytyksiä laitteen toimintakyvyn säilymiselle. Ammattikäytössä olevat laitteet kannattaa huollattaa säännöllisesti. Neste-, imuri- ja kuivaporalle suosittelemme huoltoa kerran vuodessa.

Tarjoamme huoltopalvelua

Tarjoamme huolto- ja varaosapalvelua vain edustamillemme, meiltä ostetuille kalusteille ja laitteille. Emme huolla muualta ostettuja tai muiden maahantuojien edustamia laitteita. Huoltopalvelumme toimii noutomyymälämme yhteydessä olevissa tiloissa Helsingin Pitäjänmäellä. Laitteiden lähetykseen on erilliset toimintaohjeet. Laitteen voi myös tuoda meille itse.

Huoltohinnasto

  • Vuosihuolto (neste- ja imuriporille): 76,61€ (sisältää puhdistuksen, osien tarkistuksen, sekä pienet korjaustyöt). Varaosien hinnat veloitetaan erikseen.
  • Laitehuolto: 64,52 € / h, kun kyseessä on suurempi huolto tai korjaustarve. Hinta-arvion tästä saat huoltohenkilöltä.
  • Arvio-/tarkastusmaksu: 20 € (ei veloiteta, mikäli laite korjataan).
  • Hinnat sisältävät ammattimiehen työsuorituksen ja kaikki työhön liittyvät erikoisvalmiudet ja käytettävät huoltovälineet.
  • Laitehuollossa mahdollisesti ilmenevät suuremmat korjaukset ja niistä koituvat kustannukset sovitaan aina erikseen.
  • Kaikki yllä esitetyt hinnat ovat alv 0 %.

Toimenpiteet ennen laitteen lähettämistä huoltoon:

  • Laite tulee lähettää puhdistettuna infektioriskin vuoksi. Puhdistamattomasta laitteesta joudumme laitteen huoltoon liittyvien kulujen lisäksi veloittamaan puhdistusmaksun (30 € alv 0 %).
  • Imuripora tulee lähettää tyhjällä pölypussilla (infektioriski). Mikäli pölypussia ei ole vaihdettu, joudumme laitteen huoltoon liittyvien kulujen lisäksi veloittamaan puhdistusmaksun (30 € alv 0 %).
  • Laite tulee aina lähettää perille toimitettuna toimipisteeseemme, emme nouda laitteita pakettitoimituspisteistä. Huomioithan, että laitteen perille saapumisesta huoltoomme menee usein 1-4 arkipäivää riippuen valitsemastasi kuljetuspalvelusta ja lähetysajankohdasta.
  • Lähetä laitteen mukaan huoltodokumentti, jossa on lyhyesti kerrottu huollon tarve (esim. vuosihuolto) tai laitteen mahdollinen vika.

Lainalaite huollon ajaksi

Tarjoamme huollon ajaksi mahdollisuuksien mukaan lainalaitteita veloituksetta laitteen postitusmaksua vastaan. Millsiltä lainattu laite tulee palauttaa viimeistään 7 arkipäivän sisällä oman laitteen vastaanottamisesta. Viivästyneestä palautuksesta perimme 80 € alv 0 % viikkovuokraa.

Huollata loma-aikojen ulkopuolella

Loma-aikoina ja vuoden vaihteen lähellä laitteiden huollossa saattaa olla viivettä. Lainalaitteissa on enemmän valinnanvaraa ja huoltojonot ovat lyhyempiä loma-aikojen ja pyhien ulkopuolella.