Comforsil Saumaton Vaivaisenluunsuoja

Comforsil Saumaton Vaivaisenluunsuoja on pestävä suoja, joka ehkäisee hiertymiä. Pehmeä silikonityyny kankaan sisällä suojaa ihoa hankaukselta. Vahvennettu kangas tukee isovarpaan oikeaa asentoa. Ihonvärinen ja huomaamaton suoja.

Oikea koko jalan ympärysmitan mukaan:

    • kapea lestinen jalka, S ympärys max 22 cm
    • leveä lestinen jalka, L ympärys 22-26 cm
suojaa vaivaisenluunalueen ihoa hiertymiltä
sopii oikeaan tai vasempaan jalkaan
vahvennettu kangas tukee isovarpaan oikeaa asentoa

Saumaton ja pestävä suoja ehkäisee hiertymiä. Pehmeä silikonityyny kankaan sisällä suojaa ihoa hankaukselta. Vahvennettu kangas tukee isovarpaan oikeaa asentoa. Ihonvärinen ja huomaamaton suoja. Kestää pesun 30  ̊C, mukana pussi tuotteen säilytykseen. Mahtuu kaikenlaisiin kenkiin.

 

Oikea koko jalan ympärysmitan mukaan:

    • kapea lestinen jalka, S ympärys max 22 cm
    • leveä lestinen jalka, L ympärys 22-26 cm

Käyttöohje: 1. Aseta isovarvas tuotteen sisään siten, että tuotteen suuaukon yläosa on samassa tasossa isovarpaan nivelen kanssa. 2. Varmista, että kankaan sisällä oleva silikonipehmuste on vaivaisenluun päällä, jolloin kangassuoja estää ihon hiertymistä.

 

Pesuohje: Pese käsin haalealla vedellä (30 °C) ja miedolla pesuaineella. Jätä kuivumaan huoneenlämpöön. Ei silitystä. Tuotteen mukana on pussi, joka soveltuu tuotteen pesuun ja säilytykseen. Vain henkilökohtaiseen, päivittäiseen käyttöön.

 

Arvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.