Mills Huopakevennys ja huopalevyt

Huopakevennysmateriaali jalkaterän alueen kivun lievitykseen ja paineen vähentämiseen. Helposti leikattavissa ja muotoiltavissa. Kiinnittyy pitävästi ihoystävällisellä liimalla.

Leikattava ja muotoiltava
Hengittävää materiaalia
Ihoystävällinen liima

Mills Huopakevennys ja ammattikäyttöön tarkoitetut huopalevyt ovat askeliskua vaimentavaa ja painetta vähentävää pehmustemateriaalia. Huopamateriaali estää hankauksen ja lievittää kipua painealueella. Se soveltuu erityisesti jalkaterän alueen kuormituspisteen keventämiseen esim. päkiän alueen kovettumaan tai laajemmalle jalkaterän alueelle. Millsin huopamateriaaleista on helppo leikata ja muotoilla sopiva pala, joka mukautuu iholle ja pysyy liimapinnan ansioista hyvin paikoillaan. Huopamateriaali on pehmeää ja hengittävää 100 % villahuopaa tai sekoitehuopaa. Liimapinta sopii myös herkkäihoisille.

Ammattilaiskäyttöön tarkoitetuista huopalevyistä paksuudet 5 mm, 7 mm ja 10 mm ovat puolipuristettua sekoitehuopaa (70 % villaa ja 30 % viskoosia) ja 2 mm paksuus 100 % villaa. HUOM. 2 mm huovan levykoko on tavallista pienempi, mikä on huomioitu hinnoittelussa.

Asiakkaalle käyttöön sopiva myyntipakkaus, Mills Huopakevennys on paksuudeltaan 7 mm ja materiaali sekoitehuopaa. Pakkauksessa on kaksi levyä kooltaan 9,5 x 9,5 cm.

Käyttöohje:
Muotoile huopakevennys kevennettävälle alueelle ja kiinnitä se puhtaalle ja kuivalle iholle. Samaa huopakevennystä voidaan pitää iholla korkeintaan 16 h vuorokaudessa. Poista mahdolliset liimajäämät lämpimällä vedellä, ei alkoholipitoisella aineella. Tuote ei kestä kastelua. Suihkun ajaksi huopakevennys voidaan suojata esim. Limbo-suihkusuojalla.

Tuotteen soveltuvuus tulee arvioida erikseen, mikäli asiakkaalla on verenkiertohäiriöitä jaloissa. Jos tuote aiheuttaa epämukavuutta, ihon punoitusta tai kipua, tuotteen käyttö on lopetettava. Huopamateriaalit eivät sovi käytettäväksi suoraan avohaavoille, tuotteet eivät ole steriilipakattuja. Huopakevennystä tehdessä tulisi aina varmistaa, että jalkineissa on riittävästi tilaa kevennykselle.

 

CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Arvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.