Jalkineen sisäpituuden mittauslaite

Erinomainen apu lasten ja aikuisten jalkinekoon määrittelyssä. Kattaa kokonumerot 17-45 (näyttää koon myös millimetreissä 110-300 mm).

kengän koon mittaamiseen
nopea ja helppo mittausväline
kokoon 17-45
Tuotemerkki:
Ruck
Tuotenumero:
33012
Paino:
74g

Mitan avulla on helppo mitata jalkineen sisämitta. Se kattaa kokonumerot 17-45 (näyttää koon myös millimetreissä 110-300 mm). Kun määritellään sopiva koko lapselle, mitataan jalkaterän pituus ja lisätään saatuun tulokseen 12-17 mm kasvu- ja käyntivara. Aikuisella lisätään 10-15 mm kasvu- ja käyntivara. Jalkaterän mittaamisen jälkeen mitataan jalkineen sisäpituus.Lopuksi verrataan saatuja mittaustuloksia keskenään.
Jalkapohjasta voidaan tehdä myös ääriviivapiirros. Oikein tehtynä se onluotettava mittausmenetelmä aikuisten ja lasten kenkien sopivuuden arvioinnissa. Se antaa kuvan jalka terän pituudesta sekä leveydestä. Lapsen ääriviivapiirrokseen lisätään pisimmän varpaan kohdalle 12-17 mm kasvu- ja käyntivara. Aikuisille lisätään 10-15 mm. Kun kasvu- ja käyntivara on lisätty ääriviivapiirrokseen, mitataan piirroksen kokonaispituus. Lisäksi mitataan jalkineen sisäpituus mitan avulla. Lopuksi näitä mittaustuloksia verrataan keskenään.

Yhdessä ääriviivapiirroksen ja jalkineen sisäpituuden mittarin avulla löytää varmasti oikean kokoiset jalkineet niin aikuiselle kuin lapsellekin.

Arvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.