!

Rekisteröidy uusille verkkosivuillemme, jotta voit tehdä tilauksen. Saat sitten vahvistusviestin, tarkista sähköpostin roskapostilaatikko! HUOM! Myymälä on toistaiseksi suljettu, tilausten noudot vain sovitusti myymälältä.

Julkaistu 25.9.2019

Tutustu uudistuneeseen Verrutopiin!

Tehokas, tarkka ja turvallinen syylänhoitomenetelmä vain ammattilaiskäyttöön. Verrutop® on hyvin siedetty, ulkoiseen käyttöön tarkoitettu syylienhoitoliuos, joka vaikuttaa ainoastaan syyläkudoksessa.

Vaikuttavana aineena Nitrizinc Complex®, joka on vesipohjainen liuos orgaanisia happoja (maito-, oksaali- ja etikkahappo), epäorgaanisia happoja (typpihappo), sinkkisuolaa sekä kuparisuolaa.

 

Vaikuttavien aineiden yhdistelmä aiheuttaa HP-viruksen DNA:n hajoamisen ja syyläkudoksen vähenemisen. Verrutop ei aiheuta terveen ihon kudoksen hajoamista. Tuotteen tehosta on uutta näyttöä, joka perustuu tehtyihin kliinisiin tutkimuksiin.

 

Verrutopin uusi pakkaus

 

  • Verrutop® tuotteen uusi pakkaus on helppo käyttää ja avata.
  • Uudessa ampullissa on 0,1 ml liuosta (ennen 0,2 ml) -> Liuoksen paras teho jokaiselle annostelukerralle ja lisäksi tuotehävikki jää minimiin.
  • Pakkauksessa on 4 ampullia. Liuos vaikuttaa tehokkaammin syyliin, kun jokaisella hoitokerralla avataan uusi ampulli, joka ei ole altistunut hapen vaikutukselle.

 

 

Tee maksuton Verrutop -verkkokoulutus

 

  1. Kattava, Verrutopin ominaisuuksia, käyttöä ja tehoa selkeyttävä verkkokoulutus, maksuton
  2. Verrutop-video, jossa hoidetaan vaikeahoitoista syylää muutamalla hoitokerralla. Näet tuotteen toiminnan käytännössä!

Lisää artikkeleita