!

Olemme avoinna ma-pe klo 8-16.

Julkaistu 25.9.2019

Tutustu uudistuneeseen Verrutopiin!

Tehokas, tarkka ja turvallinen syylänhoitomenetelmä vain ammattilaiskäyttöön. Verrutop® on hyvin siedetty, ulkoiseen käyttöön tarkoitettu syylienhoitoliuos, joka vaikuttaa ainoastaan syyläkudoksessa.

Vaikuttavana aineena Nitrizinc Complex®, joka on vesipohjainen liuos orgaanisia happoja (maito-, oksaali- ja etikkahappo), epäorgaanisia happoja (typpihappo), sinkkisuolaa sekä kuparisuolaa.

 

Vaikuttavien aineiden yhdistelmä aiheuttaa HP-viruksen DNA:n hajoamisen ja syyläkudoksen vähenemisen. Verrutop ei aiheuta terveen ihon kudoksen hajoamista. Tuotteen tehosta on uutta näyttöä, joka perustuu tehtyihin kliinisiin tutkimuksiin.

 

Verrutopin uusi pakkaus

 

  • Verrutop® tuotteen uusi pakkaus on helppo käyttää ja avata.
  • Uudessa ampullissa on 0,1 ml liuosta (ennen 0,2 ml) -> Liuoksen paras teho jokaiselle annostelukerralle ja lisäksi tuotehävikki jää minimiin.
  • Pakkauksessa on 4 ampullia. Liuos vaikuttaa tehokkaammin syyliin, kun jokaisella hoitokerralla avataan uusi ampulli, joka ei ole altistunut hapen vaikutukselle.

 

 

Tee maksuton Verrutop -sertifikaattikoulutus verkossa

 

  1. Kattava, Verrutopin ominaisuuksia, käyttöä ja tehoa selkeyttävä paljon havainnollistavaa video- ja kuva-aineistoa sisältävä verkkokoulutus, joka on maksuton
  2. Saat koulutuksen käytyäsi sertifikaatin, joka todistaa, että olet käynyt tuotteen käyttöön valmistavan koulutuksen ja ymmärrät käytön perusteet.

Lisää artikkeleita