Erisan oxy+ annospussit 10 kpl

  1. Nopeavaikutteinen, vetyperoksidiin ja peretikkahappoon perustuva desinfektioaine, joka sekoitetaan veteen. Sopii pinta- ja välinedesinfektioon sekä tekstiilien desinfioivaan pesuun. Soveltuu myös käytettäväksi pesevänä desinfektioaineena UÄ-laitteissa.
tehokas puhdistaja
high level -desinfektioon
kätevät annospussit
Tuotemerkki:
Kiilto
Tuotenumero:
8118
Paino:
100g

Nopeavaikutteinen, vetyperoksidiin ja peretikkahappoon perustuva desinfektioaine. Desinfektio tapahtuu hapetusreaktion kautta. Yksi 50 g kerta-annospussi on kätevä käyttää ja ottaa tarvittaessa myös esim. kotikäynnille mukaan. Tuote sopii myös herkille pinnoille ja materiaaleille. Ei sovellu kupari-, hopea ja messinkipinnoille.

 

Käyttöohje:

Saat yhdestä pussista 1 litran käyttövalmista liuosta. Liotusdesinfektiossa käytä 5 % laimennosta. Lisää 1 annospussi 1/2 litraan lämmintä vettä. Kun desinfiointiaine on liuennut veteen, lisää vielä 1/2 litraa lämmintä vettä. Litran liuoksen voi jakaa kahteen erilliseen desinfiointiastiaan (Desiboxi tn 37019), jolloin toisessa voit esidesinfioida likaiset välineet (desinfiointiaika 15 min) ja toisessa suorittaa high-level desinfektion (1/2 h ).

 

Mikäli välineitä on paljon, valmista 2 litraa käyttöliuosta (käytä kaksi annospussia). Käytä aina kannellista astiaa ja suojakäsineitä/instrumenttiotinta (tn 20098). Huuhtele ja kuivaa välineet hyvin.

 

Säilyvyys:

2,5 vuotta. pH7.5 neutraali

Arvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.