Erisan oxy+ annospussit 50 kpl

Veteen sekoitettava puhdistus-desinfiointiaine pinta- ja välinedesinfektioon sekä tekstiilien desinfioivaan pesuun. Sopii käytettäväksi myös pesevänä desinfektioaineena UÄ-laitteissa.

tehokas puhdistaja
high level -desinfektioon
kätevät annospussit
Tuotenimi:
Erisan Oxy+ annospussit
Tuotemerkki:
Kiilto
Tuotenumero:
8116
Paino:
100g

Nopeavaikutteinen, vetyperoksidiin ja peretikkahappoon perustuva desinfektioaine. Desinfektio tapahtuu hapetusreaktion kautta. 50 g kerta-annospussi on kätevä käyttää ja ottaa tarvittaessa myös esim. kotikäynnille mukaan. Tuote sopii myös herkille pinnoille ja materiaaleille. Ei sovellu kupari-, hopea ja messinkipinnoille.

 

Käyttöohje: Saat yhdestä pussista 1 litran käyttövalmista liuosta. Instrumenttien liotusdesinfektiossa käytä 5 % laimennosta. Lisää 1 annospussi 1 litraan 30-40 asteiseen veteen. Litran liuoksen voi jakaa kahteen erilliseen desinfiointiastiaan (Desiboxi tn 371019), jolloin toisessa voit esidesinfioida likaiset välineet (desinfiointiaika 15 min) ja toisessa suorittaa high-level desinfektion (30 min). Huomioithan, että välineet tulee peittyä kauttaaltaan liuokseen. Huuhtele ja kuivaa välineet hyvin jokaisen desinfioinnin jälkeen.

 

Mikäli välineitä on paljon, valmista 2 litraa käyttöliuosta (käytä kaksi annospussia). Käytä aina kannellista astiaa ja suojakäsineitä/instrumenttiotinta (tn 20098). Vaihda käytetty liuos päivittäin tai tarvittaessa useammin. PH7.5 neutraali

Arvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.