Erisan Käsihuuhde

Käyttövalmis, hoitava desinfektiohuuhde usein toistuvaan käsien desinfiointiin. Kaksi kokovaihtoehtoa, myös kätevä matkakoko. Hyvää käsihygieniaa vaativaan toimintaan kehitetty nestemäinen desinfektioaine.

 

hoitava käsihuuhde käsihygieniaan
nestemäinen ja kosteuttava
pH neutraali 8

Erisan on nestemäinen desinfektiohuuhde käsille. Desinfektiohuuhdetta käytetään kaikissa tilanteissa, joissa vaaditaan hyvää käsihygieniaa. Sitä suositellaan käytettäväksi aina työvaiheesta toiseen siirryttäessä, infektioriskitilanteissa, potilaskontaktien välillä sekä ennen suojakäsineiden pukemista ja niiden riisumisen jälkeen. Isoseptin sisältämä kahden alkoholin seos takaa hyvän desinfektiotuloksen. Glyseroli ja kasviöljyesterit ehkäisevät käsien kuivumista ja hoitavat ihoa. pH 8,0 neutraali.

 

Käyttöohje: Annostele n. 3-5 ml kuiville, puhtaalta tuntuville käsille. Hiero huolellisesti käsiin, sormenpäihin ja -väleihin vähintään 30 s, kunnes alkoholi on haihtunut.
Desinfektiohuuhteella voit korvata varsinaisen käsien pesun aina silloin, kun kätesi eivät ole näkyvästi likaiset. Pesua korvaava desinfektio säästää ihoa ja estää sitä kuivumasta.

 

Säilyvyys: 3 vuotta valmistusajankohdasta. Avattu tuote tulisi käyttää 6 kk:n aikana

Arvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.