Jalkojenhoidon tuotteiden markkinoinnin ja ammatillisen tiedonvälityksen edelläkävijä Suomessa jo reilun 20 vuoden ajanMills Enterprises Ltd Oy on laadukkaisiin ja terveyttä edistäviin jalkojenhoitotuotteiden ja -välineiden myyntiin ja markkinointiin keskittynyt kotimainen maahantuontiyritys. Tarjoamme tuotteita jalkojenhoidon, kauneudenhoidon ja terveydenhuollon ammattilaisten sekä kuluttajien tarpeisiin.

Kuluttaja-asiakkaille kohdennetut suurimmat tavaramerkkimme
ovat mm. Comforsil® (Luga), Peclavus®, Callusan ja Millsin omat tuotteet (mm. Mills Lampaanvilla®, Mills Yleispohjalliset ja Mills Geelisukat kantapäille).

”Tavoitteemme on olla jalkaterveyden edistäjä.”

Mills Enterprises Ltd Oy:n uraauurtava jalkojenhoitoalan ammattitaidon
kehittäminen ja jalkojen terveyttä edistävien tuotteiden tarjoaminen on saanut alkunsa vuonna 1995. Reilun 20 vuoden aikana yrityksemme on pysynyt kotimaisena perheyrityksenä ja kasvattanut toimintaansa yhdeksi johtavaksi jalkojenhoitotuotteiden maahantuonnin ja markkinoinnin toimijaksi Suomessa sekä tärkeäksi yhteistyökumppaniksi muiden alalla toimijoiden kanssa.

Tulemme vahvasti keskittymään toiminnassamme jalkojen itsehoidon
merkityksen ja osaamisen kasvattamiseen sekä ennaltaehkäisevään
jalkojenhoitotyöhön.

”Taustallamme toimii vahva ja luotettava päämiesverkosto.”

Pitkänlinjan yhteistyömme suomalaisten ja kansainvälisesti
johtavien tavarantoimittajien kanssa ovat antaneet mahdollisuuden tarjota kattavan tuotevalikoiman tunnettuja, jalkaterveyttä edistäviä ja arvostettuja jalkojenhoitotuotteita ammattilaistemme käyttöön. Näistä olemme valikoineet myös helppokäyttöiset, kestävät ja jalkaongelmia ennaltaehkäisevät tuotteemme jalkojen itsehoitoon.

Jatkuvaa tuotekehitystä tekevien yhteystyökumppaniemme tukemana huolehdimme, siitä että uudet tuoteinnovaatiot ovat nopeasti asiakkaidemme käytössä.

Tilava varastomme, joustava ja nopea asiakaspalvelumme sekä logistiikkakumppaniemme valtakunnanlaajuinen toimitusverkosto takaavat tehokkaat ja luotettavat toimitukset minne päin Suomea tahansa.


Vankka koulutusosaamisemme ja asiantuntijuuteemme pohjautuvat kokeneisiin terveydenhuollon, kauneudenhoitoalan ja jalkaterapian ammattialaisiimme. Järjestämme ammattitaitoa tukevia koulutuksia asiakkaillemme
tarpeiden mukaan eri puolella Suomea ja noutomyymälän yhteydessä sijaitsevissa koulutustiloissamme Herttoniemessä.


”Verkkokauppamme palvelee alan ammattilaisia.”

Verkkokauppamme tarjoaa helpon ja vaivattoman tavan hankkia
kaiken tarvitsemansa jalkojenhoitotyötä varten. Millsin verkkokauppa on auki 24/7 ja palvelee jalkojenhoitoalan, kauneudenhoitoalan, terveydenhuollon ammattilaisia ja opiskelijoita. Rekisteröitymällä asiakkaaksemme voit tehdä ostoksia verkkokaupassamme, tutustua ajankohtaisiin asioihin, koulutustarjontaamme sekä tuotteisiimme. Palvelemme apteekkeja keskitetysti jakeluyhteistyökumppanimme kautta.