!

Olemme avoinna ma-pe klo 8-16.

Baehr – Ammattimaista tehoa ihon ja kynsien hoitoon

Baehr on jalkojen ja käsien yksilöllisiin ihonhoitotarpeisiin keskittynyt saksalainen hoitosarja niin ammattikäyttöön kuin kuluttajille. Tuotteissa yhdistyvät tehokkaat vaikuttavat aineet, raikkaat luonnontuoksut ja nautinnollinen ihotuntuma.

Valitse Baehr-tuotesarja, kun haluat toimivuutta ja nautintoa päivittäiseen ihonhoitoon. Yli 65 vuoden ajan Baehr on edustanut innovatiivista ja luotettavaa huipputeknologiaa jalkojenhoito- ja kosmetiikka-alalla.

Tutustu Baehr-tuotevalikoimaan

Baehr-hoitosarja jakautuu seuraaviin kategorioihin:


 

  • Baehr Beauty Concept -tuotteet kasvojen, käsien ja vartalon hoitoon

  • Pedibaehr -jalkojenhoitosarja

  • Baehr-laitteet ja teknologia

  • Baehr-instrumentit 

Pedibaehr – Ammattilaisten jalkojenhoitosarja


Baehrin tuotemerkki Pedibaehr on jalkojen hoitoon kehitetty hoitosarja, jonka ihoystävälliset ainesosat takaavat erinomaiset hoitotulokset.

Pedibaehr tarjoaa laajan valikoiman jalkojenhoitotuotteita, joiden avulla voit vastata asiakkaittesi yksilöllisiin ihonhoitotarpeisiin.

Valikoimasta löydät herkälle, kuivalle iholle sekä diabeetikoille soveltuvat hoitotuotteet. Helposti levittäytyvät, nopeasti imeytyvät tuotteet ovat saatavilla myös suurina pakkauskokoina.

Tutustu Pedibaehr-tuotevalikoimaan

Pedibaehrin suosituimmat tuotteet


 

Pedibaehr Herkän ihon jalkabalsami

 

Jalkabalsami on erinomainen tuote herkälle ja helposti ärtyvälle jalkojen iholle. Tuote sisältää tarkoin valittuja ja puhtaita ainesosia, jotka auttavat vahvistamaan ihon luonnollista suojaa. Tuote on hajusteeton, ei sisällä PEG-yhdisteitä, parabeenejä, parafiinejä, silikoneja eikä väriaineita.

 

✓ Kosteuttaa kuivaa ihoa

✓ Sisältää tarkoin valittuja ainesosia

✓ Hajusteeton ja väriaineeton

✓ Saatavilla ammatti- ja jälleenmyyntikokona

 

Lue lisää

Pedibaehrin tuotteissa korostuvat tehokkaat ja korkealaatuiset raaka-aineet ja tutkitusti toimivat voidekoostumukset. Tuotteissa on raikkaat ja miellyttävät luonnontuoksut sekä nautinnollinen ihontuntuma.

Tutustu Pedibaehr-tuotevalikoimaan

Pedibaehr Karitevoide forte – apu kuiville kantapäille

 

Tuote sopii erinomaisesti kuivan, karhean ja halkeilevan ihon hoitoon. Erityisen hyvin voide auttaa kuivien kantapäiden hoitamisessa. Voide auttaa pehmentämään kovettumia ja se sopii myös okkluusiopakkaushoitoon.

 

✓ Pehmentää kovettumat

✓ Sisältää karitevoita ja pantenolia

✓ Saatavilla ammatti- ja jälleenmyyntikokona

 

Lue lisää

Pedibaehr Mango-appelsiini jalkavoide

 

Jalkavoide on täyteläinen ja riittoisa voide jopa erittäin kuivalle iholle sekä kovettumille. Voide suojaa ja kosteuttaa kuivaa, hilseilevää ihoa. Tuotteessa on raikas mangon ja appelsiinin tuoksu.

 

✓ Täyteläinen voide kuivalle iholle

✓ Samettinen koostumus ja hedelmäinen tuoksu

✓ Saatavilla ammatti- ja jälleenmyyntikokona

 

Lue lisää

Baehrin uusimpia tuotteita


Baehr Sinnes Käsi- ja kynsinauhavoide

 

Täyteläinen, kosteuttava ja pehmittävä hoitovoide kuivien kynsinauhojen ja kynsien hoitoon. Voiteen beeta-glukaani ja tokoferoli tukevat ihon vahvistumista ja uudistumista meriplanktoni-uutten täydentäessä hoitokokemusta. Virkistävältä sitruunaruoholta ja miellyttävän lämpimältä appelsiinilta tuoksuva Baehr Sinnes Käsi- ja kynsinauhavoide on suosittu erityisesti kosmetologialan ammattilaisten keskuudessa.

 

✓ Kosteuttaa ja ravitsee

✓ Pehmittää ihoa

✓ Päivittäiseen käyttöön

✓ Saatavilla ammatti- ja jälleenmyyntikokona

 

Lue lisää