!

Olemme avoinna ma-pe klo 8-16.

Mills-tuotesarja kasvoi uusilla tuotteilla.

Mills-tuotesarjan tuotteita yhdistävät laadukkaat raaka-aineet, hygieeniset ja korkealaatuiset pakkaukset sekä pitkän linjan kokemuksen hyödyntäminen tuotekehityksessä. Tuotesarjan voiteet ovat kotimaassa valmistettuja. Tutustu uutuuksiin ja osta kokeiluun!

 

Mills-tuotemerkin tuotteet ovat yhteistyössä jalkojenhoidon ammattilaisten kanssa tarkoin valittuja jalkaterveyttä edistäviä tuotteita. Millsin tuotteet perustuvatkin pitkän linjan kokemukseen, laadukkaisiin materiaaleihin ja raaka-aineisiin sekä tehokkuuteen. Tuotevalikoima koostuu ammattilaisten eniten käyttämistä ja suosittelemista tuotteista ja kattaa yleisimpien jalkaongelmien ennaltaehkäisyn ja hoidon.

 

Millsin tuotesarja on saanut vahvistusta hoitokategoriassa. Uudet hoitotuotteemme ovat Mills Pihkavoide, Mills Käsi- ja jalkavoide sekä Mills Teepuuöljy.

  • Millsin hoitovoiteet ovat valmistettu Suomessa.
  • Tuotteet on kehitetty yhteistyössä jalkojenhoidon ammattilaisten kanssa.
  • Pakkausten käytettävyyteen, helppouteen ja laadukkuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Kätevät pumppupullot ovat hygieenisiä ja ne annostelevat sopivan määrän voidetta iholle.
  • Voidepohjat ovat riittoisia ja helposti levittyviä.

Mills Pihkavoiteessa on käytetty modernia kosmetiikkateknologiaa, fermentointia, joka lisää raaka-aineiden hyödynnettävyyttä iholla. Mills Käsi- ja jalkavoiteessa yhdistyy ihonhoidossa tunnetut ja tehokkaat raaka-aineet, jotka tekevät voiteesta monipuolisen ja miellyttävän käyttää. Mills Teepuuöljy on korkealaatuista laimentamatonta eteeristä öljyä Australiasta.

 

Mills Pihkavoiteesta ja Mills Käsi- ja jalkavoiteesta on nyt saatavilla ammattikoot pumppupulloina:

Lataa tästä esite: Mills_Hoitotuotteet_esite_A4

 

Osta uusia tuotteitamme kokeiluun!

Uudet Mills-hoitotuotteet