!

Rekisteröidy uusille verkkosivuillemme, jotta voit tehdä tilauksen. Saat sitten vahvistusviestin, tarkista sähköpostin roskapostilaatikko! HUOM! Myymälä on toistaiseksi suljettu, tilausten noudot vain sovitusti myymälältä.

Tiedote suojaus- ja hygieniatuotteiden saatavuudesta

 

Suojaus- ja hygieniatuotteiden kysyntä on kasvanut viime viikkoina erittäin voimakkaasti, jonka vuoksi joidenkin tuotteiden saatavuuksissa on viiveitä ja puutteita. Valmistajat ovat priorisoineet tuotantoaan pienemmistä pakkauksista puolen litran ja tätä suurempiin pulloihin. Varmistamme hygieniatuotteiden saatavuuden mahdollisimman monille. Rajoitamme esimerkiksi käsineiden ja käsidesinfiointiaineiden myyntiä sekä noutomyymälästä että verkkokaupasta.

 

Olemme saaneet asiakaspalveluumme paljon kyselyjä suu- ja hengityssuojaimista. Tällä hetkellä suu- ja hengityssuojaimet ovat kokonaan loppuneet meistä riippumattomista syistä. Viimeisimmän tiedon mukaan olemme saamassa niitä seuraavaksi myyntiin vasta kesäkuussa. Valmistajiemme mukaan syynä ovat mm. Ranskan ja Saksan asettamat suojaustuotteita koskevat vientikiellot, sekä Kiinan pitkä valmistusseisokki.

 

Seuraamme tilannetta ja teemme voitavamme, mikäli saatavuudessa tapahtuu muutoksia. Pahoittelemme toimituspuutteista mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. Pyrimme tiedottamaan muutoksista uutiskirjeissämme ja verkkosivuillamme.