« Takaisin

Comforsil Vaivaisenluun oikaisijaVaihtoehdot

Tuote
9233133 oikea, 1 kpl
9233144 vasen, 1 kpl

PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN LEVON AIKANA

Lievittää kipua tyvinivelessä suoristamalla isovarpaan luiden asentoa. Venyttää kiristyneitä lihaksia ja pehmytkudoksia, ohjaa tyvinivelen oikeaan toimintaan. Ehkäisee lievän vaivaisenluun etenemistä. Varhaisessa vaiheessa käytettynä voi edesauttaa varpaan tyvinivelen palautumista normaaliin asentoon. Voidaan käyttää kuntoutusharjoitusten tai leikkaushoidon tukena. Suositellaan säännölliseen käyttöön levon aikana. Helppo asettaa paikoilleen. Tuotetta ei tule käyttää seistessä tai liikkuessa. Keskustele hoidon pituudesta jalkojenhoidon ammattilaisen kanssa. Yksi koko, aikuisille. Erilliset pakkaukset oikealle ja vasemmalle jalalle. Sisältää vaihtopehmusteen.

CE-merkitty terveydenhuollon tarvike.

Tuote: 9233133

Suosittelemme myös

Comforsil Päkiäpehmuste

Comforsil_Pakiapehmuste_tuote_ja_pakkaus_web.jpg&width=280&height=500
PÄKIÄN ALUEEN KIVUN LIEVITYKSEEN
Vähentää painetta ja lievittää kipua päkiän alueella. Ehkäisee hiertymien ja kovettumien muodostumista. Silikoni suojaa ihoa asettuessaan suoraan päkiää vasten. Päkiäpehmuste pysyy hyvin paikoillaan varvaslenkin avulla. Kankaalla vahvistettu silikonilenkki kestää hyvin..

Tuote: 9203048

Comforsil Isovarpaan oikaisija

Comforsil_Isovarpaanoikaisija_tuote_ja_pakkaus_web.jpg&width=280&height=500
VAIVAISENLUUN EHKÄISYYN JA HOITOON
Suoristaa isovarpaan asentoa, lievittää kipua isovarpaan tyvinivelessä. Suojaa ihoa erottamalla 1. ja 2. varpaat. Estää varpaiden kääntymisen toisen varpaan alle tai päälle. Tuote on oikean kokoinen, kun se istuu hyvin varvasväliin. Asentoa ei tule korjata yli suoran..

Tuote: 9202894

Näytä kaikki vastaavat tuotteet »