« Takaisin

Comforsil Vaivaisenluun oikaisijaVaihtoehdot

Tuote
9233133 oikea, 1 kpl
9233144 vasen, 1 kpl

PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN LEVON AIKANA

Lievittää kipua tyvinivelessä suoristamalla isovarpaan asentoa. Venyttää kiristyneitä lihaksia ja pehmytkudoksia, ohjaa tyvinivelen oikeaa toimintaa. Ehkäisee lievän vaivaisenluun etenemistä. Varhaisessa vaiheessa käytettynä voi edesauttaa varpaan tyvinivelen palautumista normaaliin asentoon. Voidaan käyttää kuntoutusharjoitusten tai leikkaushoidon tukena. Suositellaan säännölliseen käyttöön levon aikana. Helppo asettaa paikoilleen. Tuotetta ei tule käyttää seistessä tai liikkuessa. Keskustele hoidon pituudesta jalkojenhoidon ammattilaisen kanssa. Yksi koko, aikuisille. Erilliset pakkaukset oikealle ja vasemmalle jalalle.

CE-merkitty terveydenhuollon tarvike.

Tuote: 9233133

Suosittelemme myös

Comforsil Vasaravarpaan oikaisija

Comforsil_Vasaravarpaan_oikaisijai_tuote_ja_pakkaus_web.jpg&width=280&height=500
KOUKISTUNEIDEN VARPAIDEN SUORISTAMISEEN
Suoristaa koukussa olevien varpaiden asentoa oikeaan asentoon. Vähentää painetta varpaiden päissä ja venyttää varpaiden alapuolista jännettä. Lievittää kipua myös jäykistyneissä varpaissa. Vahvistettu lenkki pujotetaan ongelmallisimman varpaan ympärille (2. tai..

Tuote: 9202784

Comforsil Päkiäpehmuste

Comforsil_Pakiapehmuste_tuote_ja_pakkaus_web.jpg&width=280&height=500
PÄKIÄN ALUEEN KIVUN LIEVITYKSEEN
Vähentää painetta ja lievittää kipua päkiän alueella. Ehkäisee hiertymien ja kovettumien muodostumista. Silikoni suojaa ihoa asettuessaan suoraan päkiää vasten. Päkiäpehmuste pysyy hyvin paikoillaan varvaslenkin avulla. Kankaalla vahvistettu silikonilenkki kestää hyvin..

Tuote: 9203048

Näytä kaikki vastaavat tuotteet »