-10%

Verrutop syylänhoitoliuos

Tehokas, tarkka ja turvallinen syylänhoitomenetelmä ammattilaiskäyttöön. Verrutop® on hyvin siedetty, ulkoiseen käyttöön tarkoitettu syylienhoitoliuos, joka vaikuttaa ainoastaan syyläkudoksessa.

 

”Verrutop on oleellisesti parempi ja tehokkaampi kuin apteekeista saatavat käsikauppatuotteet. Vaikutelmana myös, että se on kryohoitoa tehokkaampi menetelmä.” –Rauno Harvima, Lääkintöneuvos, Ihotautien ja allergologian sekä Lääketieteellisen biokemian dosentti, Ihotautien klinikka, KYS

vaikuttaa ainoastaan syyläkudoksessa
tehokas, tutkittu syylienhoitomenetelmä
vain ammattilaiskäyttöön
Tuotenimi:
Verrutop syylänhoitoliuos
Tuotemerkki:
Verrutop
Tuotenumero:
311
Paino:
100g

Vaikuttavana aineena Nitrizinc Complex®, joka on vesipohjainen liuos orgaanisia happoja (maito-, oksaali- ja etikkahappo), epäorgaanisia happoja (typpihappo), sinkkisuolaa sekä kuparisuolaa. Paras teho hoitotyössä saadaan, kun jokaisella hoitokerralla avataan uusi ampulli, joka ei ole altistunut hapen vaikutukselle. Verrutop on patentoitu ja CE-merkitty lääkinnällinen tuote. Verrutop -liuosta voi käyttää lääketieteellisen tai terveydenhoitoalan koulutuksen saanut tai hänen valvonnassa oleva henkilö.

 

Lue lisää Verrutop syylänhoitomenetelmästä.

 

Opiskele Verrutopin käyttöä maksuttoman ja omaan tahtiin tehtävän koulutuksen avulla. Koulutuksen suorittaminen kestää noin tunnin.

 

Tutustu Verrutop-verkkokoulutukseen

Arvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.