!

Olemme avoinna ma-pe klo 8-16.

Julkaistu 6.11.2020

Mills Huoparenkaat keventävät jalkojen kipukohtia

Känsät ja kovettumat ovat erittäin yleisiä vaivoja asiakkailla, ja jopa kahdella kolmasosalla aikuisista on liikasarveistumia. Jalkojenhoidon ammattilaiset tietävät, että kovettumat muodostuvat laajoille painealueille, kuten päkiään, ja känsät puolestaan syntyvät yleensä varpaiden eri alueille. Tällaiset vaivat haittaavat monen päivittäistä liikkumista, aiheuttavat kipua ja voivat olla esiaste suurempiin ongelmiin. Känsät ja kovettumat ovat usein ehkäistävissä oikeanlaisella jalkojen (itse)hoidolla sekä hyvin istuvilla kengillä. Tiedetään myös, että jalan rakenteelliset virheasennot tai poikkeamat voivat aiheuttaa känsiä ja kovettumia. Rakenteellisten syiden aiheuttamien känsien ja kovettumien hoidossa erilaiset apuvälineet, kuten kevennykset, suojat ja pehmusteet ovat tärkeässä roolissa kun halutaan säilyttää liikuntakyky ja ehkäistä suuremmat jalkaongelmat.

 

Mills Huoparenkaat ovat suosittuja, kertakäyttöisiä kevennystuotteita 

Tuotteet soveltuvat pattien, luisevien kohtien, isovarpaan tyvinivelen, vaivaisenluun, liikavarpaan (känsän) tai syylän keventämiseen ja paineen pois ohjaamiseen. Leikattavana materiaalina huoparengasta voi vielä muotoilla juuri asiakkaalle sopivaksi. 

 

Mills Huoparenkaat

  • suojaa ihoa hankaukselta ja vähentää painetta iholla, siten lievittää kipua liikkuessa
  • iso L-huoparengas (Ø 45 mm) vähentää vaivaisenluuhun kohdistuvaa painetta sekä keventää kovettumia, kehräsluuta, kantapäätä ja päkiää
  • S/M -koon (Ø 25 mm) huoparengas vähentää känsään ja syylään kohdistuvaa painetta
  • Ihoystävällinen kiinnitys
  • Pehmeää sekoitehuopaa
  • Helposti irrotettavissa suojapaperista
  • CE-merkittyjä lääkinnällisiä laitteita

Lue, miten ohjeistamme kuluttajia känsien ja kovettumien hoidosta artikkelistamme Mills.fi-sivustolla.

 

Saatavilla kahta eri rengaskokoa, nyt myös tukkupakkauksissa!

 

 

Tutustu muihin artikkeleihin