!

Olemme avoinna ma-pe klo 8-16.

Julkaistu 5.1.2024

Mills Käsi- ja jalkavoide – ratkaisu talvi-ihonhoitoon

Talviajan ihonhoidon avain on huolellinen ja laadukas hoito. Talvi tuo mukanaan haasteita ihonhoidolle, kun kylmä ja kuiva ilma asettavat ihon koetukselle. Ihon hoidon ammattilaisille onkin olennaista valita laadukkaat ja tehokkaat tuotteet, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin talven vaativissa olosuhteissa.

Talviajan ihonhoito: Mills Käsi- ja jalkavoide

Mills Käsi- ja jalkavoide herkälle iholle on täydellinen hoitotuote talven vaatimaan tehokkaaseen ihonhoitoon. Kun talven kuivat ja kylmät olosuhteet voivat heikentää ihon luonnollista suojakerrosta, johtaen ihon kuivumiseen ja halkeiluun, Mills Käsi- ja jalkavoide tuo ratkaisun suojakerroksen toiminnan tukemiseen. Sen sisältämät ainesosat hoitavat ja suojaavat käsien ja jalkojen ihoa vaikuttamalla monin eri tavoin. Mills Käsi- ja jalkavoide hoitaa ihoa tehokkaiden ainesosiensa avulla.

 

Mills Käsi- ja jalkavoiteen ainesosat ja niiden vaikutukset iholla:

 1. Urea:
  • Urea toimii humektanttina, eli se kykenee sitomaan kosteutta ympäristöstä ja ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Tämä tekee siitä erinomaisen ainesosan kuivan ihon kosteuttamiseen.
  • Urea auttaa kuorimaan kuollutta ihosolukkoa, mikä tekee siitä hyödyllisen ainesosan ihon kuorinta- ja uudistumisprosesseissa. Se pehmentää ihoa ja auttaa poistamaan kuivia, karheita kohtia.
  • Urea edistää ihon omaa kykyä ylläpitää kosteutta ja vahvistaa ihon suojakerrosta. Tämä tekee siitä tehokkaan ainesosan kuivan ja vaurioituneen ihon hoidossa.
  • Urealla on rauhoittavia ominaisuuksia, mikä tekee siitä hyvän vaihtoehdon herkälle iholle. Se voi auttaa vähentämään ärsytystä ja punoitusta, jota usein esiintyy käsien iholla talvella. Urea tekee ihosta pehmeämmän ja sileämmän. Se on erityisen hyödyllinen kovettumien, halkeamien ja karheiden alueiden hoidossa, esimerkiksi jalkapohjissa.
 2. Dekspantenoli, toiselta nimeltään B5-provitamiini, on tunnettu ihon rauhoittavista ja kosteuttavista ominaisuuksistaan. Dekspantenoli auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja tukee solujen uusiutumista.
 3. Glyseriini on voimakas kosteuttaja, joka sitoo kosteutta ihoon. Talvella ilmankosteus laskee, ja glyseriini auttaa estämään ihon kuivumista ja halkeilua. Voide pehmentää ihoa ja luo suojaavan kerroksen.
 4. Vaseliini toimii erinomaisena suojana kylmää ja kuivaa ilmaa vastaan. Se muodostaa ihon pinnalle suojaavan kalvon, estäen kosteuden haihtumisen ja säilyttäen ihon pehmeyden.

Miksi valita Mills Käsi- ja jalkavoide?

 • Herkälle iholle sopiva: Voide on erityisesti suunniteltu herkälle iholle, ja se sopii täydellisesti talviseen ihonhoitoon.
 • Tehokas kosteuttaja: Urea, dekspantenoli, glyseriini ja vaseliini yhdistettynä tarjoavat tehokasta kosteutusta ja suojaavat ihoa kuivumiselta.
 • Voiteen ainesosat ovat tunnettuja ja niitä on käytetty pitkään ihonhoitotuotteissa.
 • Voidetta voi käyttää myös laajemmin vartalon ihoalueilla

Miten käyttää Mills Käsi- ja jalkavoidetta talvella?

 1. Levitä puhtaalle iholle: Ennen voiteen levittämistä varmista, että jalat ja kädet ovat puhtaat ja kuivat.
 2. Levitä tasaisesti: Levitä voide tasaisesti jalkoihin ja käsiin hierovin liikkein, kiinnittäen erityistä huomiota kuivimpiin alueisiin.
 3. Toista tarvittaessa: Käytä voitetta päivittäin tai tarpeen mukaan, erityisesti ennen ulkoilua ja nukkumaan menoa.

 

Mills Käsi- ja jalkavoide herkälle iholle on avain terveeseen ja hyvinvoivaan käsien ja jalkojen ihoon talven yli. Valitsemalla tämän voiteen ja suosittelemalla sitä myös asiakkaillesi saat käyttöösi luotettavan hoitotuotteen, joka hoitaa ja suojaa ihoa hellävaraisesti.

 

Osta Mills Käsi- ja jalkavoidetta 

Mills-tuotesarjaan kuuluu useita ihonhoidon tuotteita. Tutustu koko Mills-tuotteiden kategoriaan:

 

Mills hoitotuotteet