!

Olemme avoinna ma-pe klo 8-16.

Julkaistu 1.6.2023

Virkistävä jalkahoito hemmottelee kesällä

Paikallaan olo, liikkumattomuus ja toisaalta myös pitkään seisominen voivat aiheuttaa jalkojen turvotusta. Lämpimillä säillä saattaa jalkoja turvotella ja ne tuntuvat raskailta. Silloin virkistävä jalkahoito tuo helpotusta oloon. Virkistävä jalkahoito koostuu jalkakylvystä, kuorinnasta, hieronnasta sekä naamiosta. Tämän hoidon voi tehdä myös asiakaskäynnillä!

Jalkakylpy puhdistaa ja pehmentää ihon

Jos hoito tehdään omassa hoitolassa tai hoitotilassa, voidaan hoitoon valitaan suuremmassa  pakkauksessa oleva jalkakylpyaine, joka puhdistaa  jalat ja pehmittää ihoa. Pedibaehr Aprikoosi jalkakylpyneste 500 ml sisältää kosteuttavaa pantenolia ja maitohappoa. Jalkakylpynesteestä on myös taloudellinen 5 litran kanisteri!  Yksi painallus lämpimään jalkakylpyveteen riittää, kylpyaika 3-5 minuuttia. Jos teet hoidon asiakkaan luona, valitse pieneenkin tilaan mukaan mahtuva Pedibaehr virkistävä jalkakylpyaine 200 ml. Sitä sekoitetaan yksi korkillinen lämpimään veteen, kylvetysaika 3-5 min.

 

Jos haluat käyttää vaihtoehtoisesti kylpysuolaa, kesäinen vaihtoehto on Pedibaehr Wellness Jalkakylpysuola, jossa tuoksuvat omena ja kiivi. Sitä sekoitetaan 1 ruokalusikallinen lämpimään veteen. ja kylpyaika on 3-5 minuuttia. Asiakkaan sääret ja pohkeet kostutetaan jalkakylpyvedellä ja ne nostetaan (hoito)tuolille kosteina ja kuivaamatta. 

 

 

Kuorinta kirkastaa ihoa

Pedibaehr Virkistävä jalkakuorinta 450 ml

Kosteiden jalkojen kuorintaan soveltuu hyvin Pedibaehr Virkistävä jalkakuorinta-aine. Otetaan pieni määrä jalkakuorinta-ainetta kosteilla käsillä. Asiakkaan jalkaterä ja erityisesti kovettumat kuoritaan pyörittelevin liikkein. Myös sääri ja pohje polveen asti käsitellään kuorinta-aineella. Huolellisesti tehty kuorinta kuorii kuolleen ihosolukon pois, jolloin iho kirkastuu, pehmenee ja hoitoaineet imeytyvät ihoon optimaalisesti. 

 

Kuorinta-aine poistetaan lämpimällä ja kostutetulla pyyheliinalla (jos mahdollista, lämmitä pyyhkeet ensin pyyhkeenlämmittimessä). Levitä pyyhe avattuna asiakkaan säären ja jalkaterän päälle ja pyyhi kuorinta-aine pois pitkin vedoin.

 

Vinkki: Asiakkaan luona pyyhkeen voi kostuttaa hanan alla lämpimällä vedellä ja pyyhkiä sitten kuorinta-aine pois.

 

Elvytä ja laita nesteet liikkeelle hieronnalla

Kuorinnan jälkeen tehdään hieronta. Hieronta voidaan tehdä lämpimillä kivillä tai perinteisesti hierontaemulsiolla. Tiesitkö, että Pedibaehr Hierontaemulsiosta on saatavilla myös suurempi kanisterikoko 2 l? Se on kokonsa puolesta järkevä hankinta hoitolakäyttöön. Hieronnan jälkeen virkistävä jalkanaamio laittaa nestekierrolle lisävauhtia. Jalkaterän, säären ja pohkeen alueelle levitetään mentolia ja luonnon öljyjä sisältävä ja raikkaantuoksuinen Pedibaehr Virkistävä jalkanaamio. Pumpataan kaksi pumppausta silikoniseen kuppiin, jonka jälkeen naamio levitetään tasaisesti naamiosiveltimellä, ohut kerros riittää.

Vinkki: Naamiota voi ottaa asiakaskäynnille mukaan pieneen, kannelliseen astiaan, jos isoa pakkausta ei halua kuljettaa mukana. Naamion vaikutusta voi tehostaa okkluusiolla, jolloin kosteus ei pääse haihtumaan, ja hoitavat aineet pääsevät imeytymään iholle tehokkaammin. Naamion annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia, jonka jälkeen se poistetaan lämpimällä ja kostealla pyyhkeellä tai imeytymätön naamio hierotaan ihoon. Hieromalla jalkoja virkistävä vaikutus jatkuu pidempään.

Ihana hoitovoide viimeistelee

Jalkaterään levitetään asiakkaan iholle sopiva hoitovoide. Virkistykseen sopii erinomaisesti hevoskastanjauutetta sisältävä Pedibaehr Jalkabalsami. Kotikäyttöön asiakkaalle sopii kesäisen raikas, hedelmäntuoksuinen Pedibaehr Mango-appelsiini jalkavoide 75 ml tai matkallekin mukaan sopiva Pedibaehr vaahtovoide jaloille, appelsiini-sitruunaruoho 35 ml.

Pedibaehr Mango-appelsiini jalkavoide 450 ml on riittoisa ammattikäyttöön.

 

Herkkäihoiselle asiakkaalle kotikäyttöön soveltuu Pedibaehr herkän ihon jalkabalsami, jossa ei ole hajusteita eikä väriaineita. Muista esitellä käyttämäsi hoitotuotteet hoidon aikana; kukapa ei haluaisi hyvää tekevää tuotetta myös kotikäyttöön!

Pieni asiakaslahja hoidon päätteeksi 

Todella mukavan hoidon päättymisen saa aikaiseksi pienellä asiakaslahjalla. Erityisesti hoidossa käytetyt tuotteet ovat suositeltavia antaa lahjaksi. Tutustu pienten asiakaslahjoiksi soveltuvien voiteiden valikoimaan.