!

Olemme avoinna ma-pe klo 8-16.

Julkaistu 29.2.2024

Jalkakylpysuola puhdistaa jalat tehokkaasti ja ehkäisee jalkasientä

Likaiset jalkapohjat tarvitsevat usein extrapuhdistuksen. Mills Jalkakylpysuola on tehokas apu jalkojen kunnolliseen puhdistamiseen ja myös jalkasienen ehkäisyyn. Jalkakylpysuolan avulla toteutettu jalkakylpy on toimii kokonaisvaltaisena hoitona niin varpaiden kynsille kuin jalkojen ihollekin. Jalkakylpysuola lievittää ihon kutinaa ja auttaa mahdollisen sieni-infektion ehkäisyssä ja hoidossa.

Likaisten jalkojen puhdistaja

Erityisesti lämmin keli ja avojaloin kävely ovat ihana yhdistelmä, ja silloin toki jalkapohjat likaantuvat. Jalkapohjat likaantuvat herkästi myös avonaisilla kengillä kävellessä teiden pölystä ja hiekasta. Kun jalkapohjat pesee suihkussa, ei lika aina tunnu lähtevän. Miten todella likaiset jalat saa helposti puhtaiksi? Perinteisiä jalkasuoloja tehokkaampi Mills Jalkakylpysuola auttaa puhdistamaan jalkapohjien ihon helpommin.  Jalkoja liotetaan 15 minuutin ajan lämpimässä jalkakylvyssä, johon on sekoitettu mitallinen Mills Jalkakylpysuolaa. Samalla voi vaikka rentoutua hektisestä elämästä ilman älylaitteita ja nauttia lämpimästä jalkakylvystä. Suola puhdistaa tehokkaasti ihon lian tai värjäytymät. Toisinaan lika tarttuu ihoon niin tiukasti, että puhdistaminen vaatii hankausta. Tällöin avuksi voit ottaa Mills Jalkaraspin, jolla voit muutamin kevyin vedoin poistaa itsepintaisimmat likakohdat jalkapohjista. Jalkakylpysuola on myös erinomainen valinta tehostamaan päivittäistä jalkahygieniaa kotioloissa. Nautitaan lämpimillä keleillä paitsi avojaloin kävelemisestä, myös puhtaista jalkapohjista.

Osta Mills Jalkakylpysuola

Apu jalkasienen ehkäisyyn ja hoidon tueksi

Tiesitkö, että jalkasieni on hyvin yleinen vaiva? Keski-ikäisistä miehistä sitä esiintyy joka toisella, naisilla hieman harvemmin. Jalkasienen oireita ovat punoitus, kutina, kirvely ja ihon halkeaminen varvasväleissä tai jalkapohjassa. Jalkasieni tarttuu usein yleisistä puku- tai pesutiloista.
Jalkasieni tarttuu herkästi perheenjäseniltä toisille. Hoito kannattaakin aloittaa heti ensioireet huomattuasi.

Puhdistava jalkakylpy sopii erinomaisesti sieni-infektion ehkäisyyn ja hoitoon. Se puhdistaa ihoa ja auttaa jo sieni-infektion ensioireisiin. Muista, ettei jalkakylpysuola korvaa lääkehoitoa. Voit kuitenkin käyttää sitä lääkehoidon tukena ja ehkäisemään jalkasientä heti ensioireiden ilmaantuessa.

Parhaan tuloksen Mills Jalkakylpysuolan käytöstä jalkasientä vastaan saa, kun jaloille tekee jalkakylvyn säännöllisesti.

Aktiivinen happi vaikuttaa jalkasientä ehkäisevästi

Mills Jalkakylpysuola muodostaa aktiivista happea, jolla on vaikutusta sieni-infektion aiheuttajiin. Aktiivisen hapen on todettu tuhoavan kynsisientä ja ihoinfektion aiheuttavaa Trichophyton rubrum –sientä. Aktiivisella hapella on myös voimakkaat antiseptiset ominaisuudet. Kyseessä ei siis ole ihan tavanomainen jalkasuola, joka pelkästään pehmentää ja puhdistaa ihoa. Mills Jalkakylpysuolaa annostellaan kylpysuolan mukana tulevalla mitalla. Yksi mitallinen suolaa sekoitettuna lämpimään veteen on riittävästi.

Seerumi ja kosteusvoide jalkakylvyn jälkeen

Jotta jalkakylvystä saa kaiken hyödyn irti, kosteusvoiteen käyttäminen jalkojen iholla kylvyn jälkeen on oleellista. Jalkojen iholle raikas, antioksidanttinen Mills Jalkaseerumi tehostaa kosteusvaikutusta ja se levitetään jaloille ennen kosteusvoidetta.

Seerumin jälkeen jalkojen kosteuttamiseen ja rasvaukseen sopii erinomaisesti monikäyttöinen ja suojaava Mills Käsi- ja jalkavoide. Se on tehokkaasti kosteuttava voide, joka jättää iholle kevyen suojakalvon. Voide sopii herkällekin iholle ja se imeytyy nopeasti.

 

Lue lisää Mills Jalkaseerumista

 

Osta Mills Jalkaraspi