« Takaisin

Comforsil Känsäsuoja - pöytätelineComforsil Känsäsuoja - pöytäteline 

  • odotustilaan, hoitotilaan, aulaan

  • sisältää 6 kpl Comforsil Känsäsuoja -myyntipakkauksia


Comforsil Känsäsuoja - känsien ja syylien suojaamiseen

Vähentää känsään tai pieneen syylään kohdistuvaa painetta ja lievittää kipua. Käyttövalmiit muotoillut palat (yksi koko, 4 kpl), joissa ihonvärinen ja huomaamaton kangaspinta. Tuotteen keskellä on hankausta ehkäisevä kolo, joka asetetaan suojattavan kohdan päälle. Soveltuu käsille ja jaloille. Joustava ja tarttuva silikonigeeli mukautuu ihon pintaan ja pitää tuotteen hyvin paikoillaan. Känsäsuoja kiinnittyy ilman liima-aineita. Poista tuote ennen peseytymistä ja kiinnitä uudelleen kuivalle iholle. Tuote voidaan tarvittaessa pestä käsin miedolla saippuavedellä, ilmakuivaus ennen käyttöä. Yksi suoja kestää noin 25 pesukertaa.

CE-merkitty terveydenhuollon tarvike.

Varastossa

Tuote: 9248676

Suosittelemme myös

Epitact Puettava päkiäpehmuste

821.jpg&width=280&height=500
Sis. parin. Erittäin ohut ja kenkään sopiva päkiäpehmuste. Ulottuu metatarsaaliluiden päiden taakse. Helppo pukea ja istuu hyvin. Mahtuu myös avokkaaseen.
Voidaan pestä käsin tai koneessa 40°C. Ilmakuivaus.
Pakkaus sisältää pesupussin...

Tuote: 9210143

Jalkavatiteline

Vatiteline_vatipussit_kampanja_web.jpg&width=280&height=500
Jalkavatiteline helpottaa jalkakylvyn tekemistä, kun painavaa vesimäärää ei tarvitse nostella ja kantaa, vaan veden voi laskea hanasta suoraan liikuteltavassa telineessä olevaan jalkavatiin. Jalkavatiteline parantaa siten jalkojenhoitotyön työergonomiaa ja vältytään ikäviltä selkäongelmilta.Työntökahvassa..

Tuote: 308805

Näytä kaikki vastaavat tuotteet »