« Takaisin

Comforsil Känsäsuoja - pöytätelineComforsil Känsäsuoja - pöytäteline 

  • odotustilaan, hoitotilaan, aulaan

  • sisältää 6 kpl Comforsil Känsäsuoja -myyntipakkauksia


Comforsil Känsäsuoja - känsien ja syylien suojaamiseen

Vähentää känsään tai pieneen syylään kohdistuvaa painetta ja lievittää kipua. Käyttövalmiit muotoillut palat (yksi koko, 4 kpl), joissa ihonvärinen ja huomaamaton kangaspinta. Tuotteen keskellä on hankausta ehkäisevä kolo, joka asetetaan suojattavan kohdan päälle. Soveltuu käsille ja jaloille. Joustava ja tarttuva silikonigeeli mukautuu ihon pintaan ja pitää tuotteen hyvin paikoillaan. Känsäsuoja kiinnittyy ilman liima-aineita. Poista tuote ennen peseytymistä ja kiinnitä uudelleen kuivalle iholle. Tuote voidaan tarvittaessa pestä käsin miedolla saippuavedellä, ilmakuivaus ennen käyttöä. Yksi suoja kestää noin 25 pesukertaa.

CE-merkitty terveydenhuollon tarvike.

Varastossa

Tuote: 9248676

Suosittelemme myös

Steriloitava porateline

17111.jpg&width=280&height=500
Teline kestää desinfioinnin sekä steriloinnin kuumailmasterilaattorissa. Porat pysyvät paikallaan. Mahtuu Desiboxin (37100) sisään.

Huom. Telinettä ei tule pitää sterilaattorissa lappeeltaan vaan pystyasennossa.

Tuote: 17111

Comforsil Varpaanerottaja

Comforsil_Varpaanerottaja_tuote_ja_pakkaus_web.jpg&width=280&height=500
HIERTYMIEN JA KÄNSIEN EHKÄISYYN
Erottaa varpaat toisistaan, suojaa varpaiden välistä ihoa rakoilta ja känsiltä. Estää varpaiden kääntymisen toisen varpaan alle tai päälle. Sopii erityisesti ahtaille varpaiden väleille. Vie vähän tilaa kengissä, soveltuu hyvin käytettäväksi myös korkokengissä. Tuotteen..

Tuote: 9202850

Näytä kaikki vastaavat tuotteet »