Comforsil Isovarpaan oikaisija

Silikoninen oikaisija vaivaisenluun ensioireisiin. Suoristaa isovarpaan asentoa ja lievittää kipua. Anatomisesti muotoiltu oikaisija pysyy paikallaan liikkuessa.

Anatomisesti muotoiltu
Käytetään liikkuessa
Kestävää silikonia

Comforsil Isovarpaan oikaisija on kestävästä 100 % silikonista valmistettu apuväline vaivaisenluun hoitoon ja ensioireisiin. Tuote suoristaa isovarpaan asentoa ja lievittää kipua isovarpaan tyvinivelessä. Se myös suojaa ihoa erottamalla 1. ja 2. varpaat sekä estää varpaiden kääntymisen toisen varpaan alle tai päälle. Isovarpaan oikaisija on oikean kokoinen, kun se istuu hyvin varvasvälin luonnolliseen tilaan ja se ei korjaa varpaan asentoa yli suoran linjan tai väännä muiden varpaiden asentoa. Tuote on tarkoitettu käytetettäväksi kengissä liikkeen aikana, se soveltuu myös ohjaaman isovarpaan liikerataa oikeaan suuntaan varpaiden lihaksia vahvistavien liikeharjoitteiden ajan esim. varpaille nousu. Oikaisija vie tilaa kengissä. Tuotteen yhteydessä suositellaan talkin käyttöä.
CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Comforsil-silikonituotesarja tarjoaa helpon ja nopean ratkaisun asiakkaittesi yleisimpiin jalkaongelmiin. Comforsil-tuotteet ovat:
– jalkaterveyttä edistäviä ja ne on valittu yhteistyössä Suomen Jalkojenhoitaja- ja Jalkaterapeuttiliiton kanssa
– jalkaterän anatomian mukaan muotoiltuja, istuvat hyvin jalkaan
– muotonsa säilyttäviä, 100 % silikonimateriaali ei veny tai jousta liikaa
– pestäviä ja monikäyttöisiä, mitä käyttäjät arvostavat
– tutkittuja, luokan I CE-merkittyjä medical device-apuvälineitä

Arvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.