Comforsil Kantapääpehmuste

Silikoninen pehmuste kantapääkivun ehkäisyyn, jalkojen väsymiseen ja rasitukseen. Ohut iskunvaimennus keventävällä keskiöllä mahtuu kenkään kuin kenkään.

Tehokas iskunvaimennus
Ohut, vie vähän tilaa
Tukevaa silikonia

Comforsil Kantapääpehmuste keventää askelta ja ehkäisee jalkojen väsymistä sekä lievittää esim. tärähdyksen aiheuttamaa kipua kantapään alueella. Iskunvaimennuksen käyttö voi ehkäistä selkärangan ja nivelten ylirasittumista ja kipeytymistä. Tuote soveltuu myös kantakalvon tulehdustilan (plantaarifaskiitin) ja ohentuneen tai siirtyneen rasvapatjan hoitoon. Kantapääpehmuste asetetaan sileäpinta kantapäätä vasten. Vaikka kipua tuntuisi vain toisessa kantapäässä, tulee tuotetta käyttää molemmissa kengissä lisäongelmien ehkäisemiseksi. Mikäli Kantapääpehmuste ei helpota kipua muutaman päivän käytön jälkeen tai kipu pahenee, tulee kääntyä jalkojenhoidon ammattilaisen puoleen. Tuotteen yhteydessä suositellaan talkin käyttöä.
CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Comforsil-silikonituotesarja tarjoaa helpon ja nopean ratkaisun asiakkaittesi yleisimpiin jalkaongelmiin. Comforsil-tuotteet ovat:
– jalkaterveyttä edistäviä ja ne on valittu yhteistyössä Suomen Jalkojenhoitaja- ja Jalkaterapeuttiliiton kanssa
– jalkaterän anatomian mukaan muotoiltuja, istuvat hyvin jalkaan
– muotonsa säilyttäviä, 100 % silikonimateriaali ei veny tai jousta liikaa
– pestäviä ja monikäyttöisiä, mitä käyttäjät arvostavat
– tutkittuja, luokan I CE-merkittyjä medical device-apuvälineitä

Arvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.