Poron pohjallismateriaali, päällystetty punainen

Joustava päällysteinen Poron kevennysmateriaali pohjallisten valmistamiseen tai suoraan kenkään. Nopeuttaa työtä, pidentää tuotteen käyttöikää. Siistimpi ja kestävä lopputulos.

Päällystettyä Poronia
Nopeuttaa valmistusta
Kaksi levykokoa

Ammattilaisten käyttöön tarkoitettu iskua vaimentava ja painetta tasaava Poron pohjallismateriaali leikattavana levynä. Väriltään punainen 3 mm paksuinen materiaali, jossa on musta Lycra-kankainen päällyste. Lycra on päällysteenä elastinen ja mukailee Poron materiaalin omainaisuuksia. Päällystetty Poron materiaali soveltuu parhaiten sellaisenaan käytettäväksi kengässä tai pohjallisten päällimmäisenä materiaalina. Valmis päällyste Poron materiaalissa nopeuttaa ja helpottaa pohjallisten valmistamista sekä vähentää altistumista liima-aineille. Sillä voidaan saavuttaa siistimpi lopputulos ja pohjalliselle pidempi käyttöikä.

Mitä on Poron® materiaali?
Poron® -materiaali on pehmeää ja muotoonsa palautuvaa mikroreikiä sisältävää polyuretaanivaahtoa (ei sisällä lateksia). Tehokkaan iskua vaimentavan ominaisuuden johdosta Poron -materiaali auttaa vähentämään jalkapohjaan kohdistuvaa painetta ja rasitusta sekä ehkäisemään kengästä johtuvien iho-oireiden syntyä. Materiaali kestää hyvin leikkaamisen ja muotoilun sekä käsinpesun. Se soveltuu käyttöön sellaisenaan tai muiden pohjallismateriaalien kanssa. Poron -materiaali on laadukasta kenkä-ja ortoosivalmistajien suosimaa kevennys- ja iskunvaimennusmateriaalia, jota käyttävät myös tunnetut urheilujalkinevalmistajat. Materiaali sopii myös toimintaterapian tarpeisiin.

 

Arvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.