Mills Terveyspohjalliset, harmaa Poron®, 2 kpl

Poron®-materiaalista valmistetut pohjalliset toimivat tehokkaana iskunvaimennuksena erilaisissa jalkineissa. Pohjalliset auttavat vähentämään jalkapohjaan kohdistuvaa painetta ja ehkäisemään kengästä johtuvien iho-oireiden syntyä. Sopii erityisesti pitkään liikkuvalle, seisomatyötä tekevälle ja turvakenkiin.

Pehmeä iskunvaimennus
Yksi koko, leikattava
Suosittua Poron® materiaalia
Tuotemerkki:
Mills
Tuotenumero:
9232902
Paino:
0g

Valmiiksi muotoillut, omaan kokoon leikattavat Mills Terveyspohjalliset ovat valmistettu kestävästä ja pestävästä Poron®-materiaalista (3 mm), joka toimii tehokkaana iskunvaimennuksena erilaisissa jalkineissa. Pohjalliset auttavat vähentämään jalkapohjaan kohdistuvaa painetta ja rasitusta sekä ehkäisemään kengästä johtuvien iho-oireiden syntyä. Mills Terveyspohjalliset sopivat jokapäiväiseen käyttöön kaikille, vievät vähän tilaa kengissä ja ne voidaan yhdistää erilaisten pohjalliselementtien kanssa. Pakkaukseen sisältyy mallipohjallinen kokoon 44 asti.

Mills Terveyspohjalliset sopivat:
– Jokapäiväiseen käyttöön
– Kaikille jaloille, erilaisiin kenkiin
– Uudistamaan vanhat kengät
– Aktiiviselle liikkujalle, seisomatyötä tekevälle ja turvakenkiin
– Tilanteisiin, kun jalkapohjan oma iskunvaimennus on heikentynyt (esim. ylipaino tai ikääntyminen)

Mitä on Poron® materiaali?
Poron® -materiaali on pehmeää ja muotoonsa palautuvaa mikroreikiä sisältävää polyuretaanivaahtoa (ei sisällä lateksia). Tehokkaan iskua vaimentavan ominaisuuden johdosta Poron -materiaali keventää ja pehmentää askelta, tasaa painetta jalkapohjassa sekä vähentää jalkapohjaan kohdistuvaa rasitusta. Materiaali kestää hyvin leikkaamisen ja muotoilun sekä käsinpesun. Se soveltuu käyttöön sellaisenaan tai muiden pohjallismateriaalien kanssa. Poron -materiaali on laadukasta kenkä-ja ortoosivalmistajien suosimaa kevennys- ja iskunvaimennusmateriaalia, jota käyttävät myös tunnetut urheilujalkinevalmistajat.

Arvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.