!

Olemme avoinna ma-pe klo 8-16.

Julkaistu 23.4.2024

Ihoa suojaamalla vältytään usein jalkavaivoilta

Tehokasta suojaa jaloillesi: Tutustu Millsin ihoa suojaaviin tuotteisiin

Jalkojen ihonhoito vaatii erityistä huomiota, erityisesti kylmemmillä ja kuivemmilla ilmoilla. Mills-tuotesarjan tuotteet tarjoavat kattavan ratkaisun jalkojen ihon suojaamiseen. Tässä artikkelissa esittelemme Mills-tuotesarjan jalkojen eri ihoalueita suojaavia tuotteita ja niiden tuotetyypillisiä käyttötarkoituksia. Tutustu Millsin ihoa suojaaviin tuotteisiin ja suojaa jalkojen ihoa tehokkaasti.

 

Mills Fleece ihonsuojalevy

Mills Fleece ihonsuojalevystä on helppo leikata sopiva pala halutulle alueelle. Tuote soveltuu erityisesti kaarevien ihoalueiden, kuten kantapään, akillesjänteen, vaivaisenluun ja päkiänalueen suojaamiseen ja hiertymien ehkäisyyn. Tuotteessa on pitävä liimapinta, ja se pysyy hyvin paikallaan. Kestää kastelun, taputellaan kuivaksi. Tuote vaihdetaan käytön jälkeen uuteen. Liimapinnan ansiosta sitä ei suositella erittäin ohuelle iholle tai rikkoutuneelle iholle.

 

Osta myyntipakkaus

Osta ammattikäyttöön

 

Mills Geelityyny varpaille auttaa monissa varvasvaivoissa

 

Mills Geelityyny varpaille on joustokangasputki, jossa on 3 mm paksuinen geelityyny. Putki on leikattavissa sopivaan kokokoon. Geelityyny vähentää painetta ja lievittää hiertymistä tai kuormituksesta johtuvaa kipua. Tuotetta käytetään useilla eri tavoilla mm. suojaamaan varpaanpäätä tai niveliä, oikaisemaan koukistunutta varvasta tai erottamaan varpaat toisistaan. Tuote soveltuu myös sormien ihon suojaamiseen. Tuote ei sovellu avohaavoille tai yhtäjaksoiseen, keskeytyksettömään käyttöön. CE-merkitty lääkinnällinen laite.

 

Osta myyntipakkaus

Osta ammattikäyttöön

 

 

Mills Ihonsuojaputki suojaa varpaita ja vaivaisenluuta

Leikattava, vaahtomuovista tehty ihonsuojaputki on tarkoitettu varpaiden hiertymien estoon ja jalkaterän kuormituspisteiden keventämiseen. Ihonsuojaputket ovat kevyttä, pehmeää ja hengittävää polyuretaanivaahtoa, jossa on 100 % puuvillavuori. Materiaalia on helppo muotoilla saksilla. Ihonsuojaputket soveltuvat hyvin käytettäväksi varpaille, vaivaisenluun alueelle tai sormiin suojaamaan ihoa hankaukselta, rasitukselta, hiertymiltä tai muilta iho-ongelmilta. Tuote kestää muutaman pesukerran, käsinpesu haalealla saippuavedellä. CE-merkitty terveydenhuollon tarvike.

 

Osta myyntipakkaus

Osta ammattikäyttöön

 

Mills Suojaputki varpaille sisältää geelivuorauksen

Mills Suojaputki on joustavaa geelivuorattua 10 cm kangasputkea, josta saa leikattua enintään 3 kpl varpaansuojia. Soveltuu myös sormien ihon suojaamiseen. Geelivuorattu suojaputki ehkäisee varpaiden hiertymiä ja vähentää painetta iholla. Geelipinta hoitaa hiertynyttä ihoa. Mills Suojaputki kestää useamman käyttökerran, ja se voidaan pestä käsin miedolla saippuavedellä, ilmakuivaus. Kolmesta eri halkaisijakoosta (15 / 20 / 25 mm) löytää sopivan asiakkaan tarpeisiin. Ei sovellu avohaavoille tai yhtäjaksoiseen käyttöön. CE-merkitty lääkinnällinen laite.

 

Osta myyntipakkaus

Osta ammattikäyttöön

 

Mills Suojatuppi varpaille suojaa varpaanpäätä

Mills Suojatuppi varpaille on joustava geelivuorattu kangasputki, jonka geelipinta vaimentaa iskua ja hoitaa kovettunutta ihoa. Kärjestä ohuesti geelillä päällystetty tuote ehkäisee ihon kovettumia ja kynsivaurioita, vähentää varpaanpäähän kohdistuvaa rasitusta. Soveltuu erityisesti koukistuneen varpaan, irronneen kynnen tai sormenpäiden suojaamiseen. Ei avohaavoille tai yhtäjaksoiseen käyttöön.

 

Osta myyntipakkaus

Osta ammattikäyttöön

 

Mills Lampaanvilla – suosituin suojatuotteemme

Mills Lampaanvillaa käytetään ihon hautumien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon varvasväleissä. Lampaanvilla on pitkäkuituista, pehmeää ja erikoispuhdistettua ja se imee tehokkaasti kosteutta pitäen ihon kuivana. Mills Lampaanvillan ominaisuuksia:

  • hautumien ehkäisyyn
  • erikoispuhdistettua villaa
  • pehmeä, ei kutita

Suosittu Mills Lampaanvilla suojaa ihoa hiertymiltä, ehkäisee hautumien syntymistä ja edistää hautuneen ihon paranemista. Mills Lampaanvilla soveltuu jalkasienen hoidon tueksi pitämään varpaanvälit kuivina ja ihon kunnossa. Lampaanvilla soveltuu myös kengän pehmikkeeksi ja lämmittämään varpaita. Mills Lampaanvilla on erikoispuhdistettua, pitkäkuituista ja helposti käsiteltävää villamateriaalia. Se on 100 % luonnonmateriaalia ja kertakäyttöistä.

Käyttö: Poimuta villa varpaiden väleihin löyhästi. Älä kiedo villaa varpaiden ympärille, jotta se ei pääse kiristymään ja estämään verenkiertoa. Vaihda Mills Lampaanvilla päivittäin pesun yhteydessä. Tuote ei ole steriilipakattu eikä sovi avohaavoille. CE-merkitty lääkinnällinen laite.

 

Osta tästä