!

Olemme avoinna ma-pe klo 8-16.

Julkaistu 26.6.2023

Jalat kauniina kesään – sopivat tuotteet siistiin sandaalikuntoon

Kesä vapauttaa varpaat avonaisiin sandaaleihin. Moni huomaa tässä vaiheessa laiminlyöneensä jalkojen ihon ja kynsien hoidon. Kesä onkin ajankohta, jolloin harvemminkin jalkahoidoissa käyvät löytävät tiensä ammattilaisen hoiviin. Kengistä vapautetut varpaat halutaan siistiksi ja huolitelluiksi. Kesän kynnyksellä moni myös havahtuu hankkimaan itselleen tuotteet, joilla ylläpitää jalkojen hyvää sandaalikuntoa läpi kesän.

 

Kesä onkin jalkojenhoidon ammattilaiselle erinomainen ajankohta jakaa omassa sosiaalisessa mediassa neuvoja ja tuotevinkkejä jalkaterien ihonhoitoon. Muistuta somekanaviesi kautta, että nyt on hyvä hetki hoitaa jalkaterät kuntoon ja hankkia tuotteet, jotka kulkevat mukana läpi kesän – myös reissuissa ja kesäharrastuksissa.

 

Saat tästä blogipostauksesta ideoita siihen, mitä tuotteita nostaa omassa sosiaalisessa mediassa esille.

 

Mills Jalkakylpysuola – puhdistaa ja ehkäisee kynsisientä

Mills Jalkakylpysuola on kesälomalaisen luottotuote. Se on normaalia tehokkaampi jalkakylpysuola, joka puhdistaa jalkojen ihon kokonaisvaltaisesti ja ehkäisee kynsisientä. Jalkakylpy on hyvä lähtökohta jalkojenhoidolle, sillä se pehmentää ihon vastaanottamaan hoitotuotteet. Se myös pehmentää varpaiden kynnet ennen niiden leikkaamista

Etualalla jalkakylpypurkki, taustalla jakaterät ja vati jalkakylpyä varten vehreässä ympäristössä
Mills Jalkakylpysuolalla puhdistat likaiset jalat.mpi jalkakylpysuola, joka puhdistaa jalkojen ihon kokonaisvaltaisesti ja ehkäisee kynsisientä. Jalkakylpy on hyvä lähtökohta jalkojenhoidolle, sillä se pehmentää ihon vastaanottamaan hoitotuotteet. Se myös pehmentää varpaiden kynnet ennen niiden leikkaamista

 

Mills Jalkakylpysuola on likaisten jalkojen tehokas puhdistaja. Avojaloin kävelystä likaantuneet jalkapohjat puhdistuvat kätevästi jalkakylvyssä.

 

Tuo somessasi esiin Mills Jalkakylpysuolan vahvuuksia perinteisiin jalkakylpysuoloihin verrattuna. Antiseptinen jalkakylpy on tehokas tuote, joka ehkäisee jalkojen sieni-infektioita sekä infektioiden leviämistä ja uusiutumista.

 

Mills jalkaraspi 360° – kätevä, muotoiltu jalkaraspi

Mills Jalkaraspilla tehdyn muutaman vedon ansiosta kosteutukseen käytettävä voide imeytyy tehokkaammin. Ergonomisen muotoilun ansiosta sillä on helppo poistaa kovettunutta ihoa myös varpaiden päistä ja alta.

 

Muistuta asiakkaita, että ihoa tulee hioa jalkaraspilla varoen, eikä rikkoutunutta tai kipeää ihoa pidä raspata. Liiallinen hankaaminen aiheuttaa ihossa suojareaktion. Asiakkaille kannattaa myös vinkata, että kovettumien hoitaminen itsenäisesti on helpompaa, kun käy ensin jalkojenhoidon ammattilaisella poistamassa kovettumat.

 

Kosteutukseen Mills Käsi- ja jalkavoide tai Pedibaehr Mango-appelsiini jalkavoide

Pedibaehr Mango-appelsiini jalkavoide hurmaa tuoksullaan.

Kosteutettu iho voi paremmin ja jalkoja kannattaakin kosteuttaa säännöllisesti. Suojaava ja monikäyttöinen on erinomainen luottotuote kosteutukseen. Tuoksuton voide on erinomainen ylläpitovoide, myös ikääntyvälle tai herkästi ärsyyntyvälle iholle. Tuo viestinnässäsi esiin myös tuotteen kotimaisuus, Suomessa valmistettu tuote imeytyy nopeasti ja jättää ihon miellyttävän tuntuiseksi.

 

Tuoksuista pitäville on myös tuoksuva vaihtoehto: Pedibaehr Mango-appelsiini jalkavoide on riittoisa ja hurmaa tuoksullaan. Pieni purkki on kätevä ottaa myös matkalle mukaan.

 

Mills kynsisakset ja kynsiviila

Kynsisaksia tarvitsee jokainen. Moni käyttää kuitenkin tietämättään huonoja kynsisaksia. Tuo omissa kanavissasi ilmi, että hyvälaatuisia kynsisaksia käyttäessä kynsien leikkaaminen on vaivattomampaa. Millsin valikoimasta löytyy niin suorateräiset, käyräteräiset kuin pyöristetyllä kärjellä varustetut kynsisakset. Kynsisaksien lisäksi moni käyttää mielellään myös kynsiviilaa.

 

Mitä pakata kesäharrastuksiin ja reissuun mukaan?

Kesälomareissujen ollessa ajankohtaisia, kannattaa omassa viestinnässä tuoda esiin myös vinkkejä siihen, mitkä tuotteet kannattaa pakata mukaan kesälomalle. Kesään liittyy myös harrastuksia, joissa on hyvä ottaa jalkojen hyvinvointi ja esimerkiksi hiertymien ehkäisy huomioon.

 

Monelle kesälomareissu tarkoittaa uusia paikkoja ja normaalia enemmän kävelemistä tai seisomista. Voit muistuttaa, että reissuun kannattaa lähteä hyvät, sisäänajetut kengät jaloissaan. Ei ole kuitenkaan poikkeuksellista, että yhtäkkinen lisääntynyt kävely saa aikaan ihorikkoja ja hiertymiä. Niinpä ihorikkoihin kannattaa varautua.

Kesäinen maisema, laituri ja sininen järvi ja taivas
Kesäloma ja retket odottavat. Mitä pakata mukaan?

Mitä tuotteita vinkata tanssilavalla viihtyvälle tai korkeakorkoisia juhlakenkiä käyttävälle? Kesä innostaa suomalaisia myös luontoon ja vaeltamaan, jolloin vinkkejä ja mainontaa heille sopivista tuotteista voi toteuttaa sosiaalisen median kanavissa. Lue ehdotuksemme siitä, mitä tuotteita vinkkailla kesälomalaisille.

 

Mills Käsi- ja jalkavoide

Mills Käsi- ja jalkavoide on monipuolinen voide lomalle mukaan otettavaksi. Näppärä 100 ml pakkauskoko ei vie liikaa tilaa matkalaukusta. Tehokasta voidetta voi käyttää jalkojen ja käsien lisäksi koko kehon kosteutukseen, joten toista voidetta ei ole välttämätöntä ottaa matkalle mukaan.

 

Mills Fleece Ihonsuoja

Mills Fleece Ihonsuojalevyn avulla kesälomalainen saa helposti suojattua niin kantapään, vaivaisenluun, akillesjänteen kuin päkiän alueen. Levystä saa leikattua omaan tarpeeseen sopivan ihonsuojan. Suoja hengittää ja kiinnittyy pitävästi ihoon. Tuo esiin tuotteen monipuolisuutta, ihonsuoja sopii erinomaisesti myös pitkille kävelyille ja vaelluksille. Ihonsuojalevy on hyvä ottaa mukaan myös kesän festareille, jolloin jalan hiertymät eivät pääse häiritsemään musiikkielämystä.

 

Muistathan myös, että ihonsuojalevy sopii juoksemisesta nauttiville.

 

Mills Lampaanvilla

Kesä tarkoittaa monelle patikointia ja vaeltamista. Mills Fleece Ihosuojalevyn lisäksi rinkkaan kannattaa pakata mukaan myös Mills Lampaanvillaa, jolla voi suojata varpaiden ihoa ja nivelpintoja. Tehokkaasti kosteutta sitova lampaanvilla pitää ihon kuivana ja ehkäisee hautumia ja hiertymiä.

 

Vinkkaa lampaanvillan sopivan myös kesän kuumilla keleillä työskenteleville työmiehille. Jalat hikoilevat helposti, kun kenkiä tulee turvallisuussyistä pitää jaloissa pitkiä aikoja. Mills Lampaanvillan avulla jalat pysyvät kuivana!

 

Comforsil Saumaton Päkiäpehmuste 

Kesä tarkoittaa myös kesäjuhlia. Ja kesäjuhlat tarkoittavat monille korkokenkiä. Mukavuutta korkokenkiin tuo Comforsil Saumaton Päkiäpehmuste. Oiva tuote myös tanssilavoilla viihtyville!

 

Mills Teepuuöljy

Kerro asiakkaille monikäyttöisestä Teepuuöljystä. Se on antimikrobinen, 100 % teepuuöljy auttaa iho- ja kynsiongelmien hoidossa. Suosittele tuotetta mökkeilijöille, luonnossa liikkuville ja luonnontuotteista pitäville. Mills Teepuuöljy kannattaa ottaa mukaan jokaiselle kesäretkelle!

 

Aika viestiä ja mainostaa

Nyt on aika mainostaa ja tuoda esiin kesälomalaisia kiinnostavia tuotteita ja palveluita! Hyödynnä somekanavia, tee tarjouksia jalkojenhoitotuotteista ja -hoidoista, kerro vinkkejä jalkojenhoitoon liittyen ja viesti sopivista tuotteista.

Muista lisätä sosiaalisen median julkaisuihin hyviä kuvia ja hyödynnä tarvittaessa myös sosiaalisen median maksettua mainontaa.