!

Olemme avoinna ma-pe klo 8-16.

Julkaistu 31.3.2023

Jalkakylpy osana jalkojenhoitoa

Jalkojen kylvetyksestä jalkojenhoidossa ollaan montaa mieltä. Etenkään pitkiä jalkakylpyjä ei jalkojenhoidossa olla suosittu. Lisäksi kylvetyksellä ei ole yleisesti ajateltu olevan terveydellistä merkitystä jalkojenhoidossa: jalat voi hoitaa hyvin ilman kylvetystä, kun käytössä on hyvät ja laadukkaat työvälineet.

Jalkakylpy hoidon alkuun on kuitenkin monelle asiakkaalle tärkeä. Asiakkaat kokevat jalkakylvyn usein rentouttavaksi tavaksi aloittaa jalkahoidon. Puhdistava jalkakylpy on lisäksi erinomainen valinta sieni-infektion ehkäisyyn ja hoitoon.

 

Jalkakylvyn hyödyt: milloin asiakkaan jalkahoito kannattaa aloittaa jalkakylvyllä?

 

Kylvetys on todennäköisesti toivottu aloitus jalkojenhoidolle asiakkaiden taholta, vaikka jalkojen kylvetykselle hoidon kannalta ei olisi varsinaista tarvetta.

Moni asiakas tulee jalkojenhoitoon suoraan töistä tai kesken työpäivän, jolloin jalat ovat hikoilleet kengissä. Tällöin asiakas haluaa mielellään laittaa jalat ensin jalkakylpyyn “puhdistumaan”, jolloin jalasta saa epämukavan hien tunteen pois.

Jalkojen pyyhkimistä kostealla, suihkutettavalla spraylla tai desinfiointiaineella ei yleensä koeta yhtä miellyttävänä ja puhdistavana kuin jalkakylpyä. Moni asiakas toivoo jalkaterien kylvetystä ennen hoidon aloitusta, sillä se rentouttaa väsyneitä jalkateriä.

Asiakkaille lyhytkin kylvetys on yleensä riittävä jalkahoidon alkuun. Jalkakylpy tuottaa hyvää oloa ja auttaa koko kehoa rentoutumaan. Tämä on tärkeää esimerkiksi niiden asiakkaiden kohdalla, jotka eivät koe jalkahoitoa lainkaan miellyttävänä tapahtumana. Erilaiset jalkakylpytuotteet täydentävät hoitokokonaisuutta ja tuote valitaankin sen mukaan, mitä asiakas toivoo hoidolta.

Rentoutumisen lisäksi puhdistava Mills Jalkakylpysuola auttaa henkilöä, jolla on, tai jolla epäilet olevan sieni-infektio.

 

Kenelle sopii puhdistava jalkakylpy? Jalkakylpysuolan hyödyt

Jalkojenhoito kannattaa ehdottomasti aloittaa jalkakylvyllä silloin, kun asiakkaalla on todettu sieni-infektio ihossa tai kynsissä, tai jos epäilet asiakkaallasi sieni-infektiota. Tällaisissa tapauksissa jalkoja hoitava ja puhdistava jalkakylpytuote on hyvä ratkaisu.

Mills Jalkakylpysuola on voimakkaasti antiseptinen ja puhdistava jalkakylpysuola. Se puhdistaa ihoa ja auttaa jo sieni-infektion ensioireisiin. Mills Jalkakylpysuola on kokonaisvaltainen hoito kynsille ja jalkojen iholle lievittäen ihon kutinaa ja ehkäisten infektion leviämistä. Mills Jalkakylpysuola on myös erinomainen valinta ennaltaehkäisemään sieni-infektiota tehokkaasti ja tukemaan hoitoa. Jalkakylpysuola ei korvaa lääkehoitoa, vaan toimii lääkehoidon tukena.

Mills Jalkakylpysuolan vaikutus perustuu siihen, että kylpyveteen muodostuu aktiivista happea. Aktiivisella hapella on itsessään voimakkaat antiseptiset ominaisuudet. Aktiivisen hapen on todettu tuhoavan kynsisientä ja ihoinfektion aiheuttavaa Trichophyton rubrum –sientä*. Kylpyveteen muodostuu myös vetyperoksidia, jonka antimikrobiset ominaisuudet ovat jo pitkään tunnettuja*. Suola toimii erinomaisesti myös puhdistavana.

Mills Jalkakylpysuolaa on saatavilla kahdessa eri koossa: 250 g ja 500 g pakkauksissa.

 

Tutustu Mills Jalkakylpysuolaan

 

Miten käyttää Mills Jalkakylpysuolaa hoitolassa?

Kylvetä asiakkaasi jalkoja ennen hoitoa vedessä, johon on annosteltu Mills Jalkakylpysuolaa. Annostelu kylpyveteen on helppo tehdä tuotteen mukana tulevalla mitalla: yksi mitallinen suolaa lämpimään veteen.

Kylvetyksen jälkeen huuhtele asiakkaan jalkaterät puhtaalla vedellä. Tämän jälkeen voit tehdä jalkahoidon loppuun normaalisti.

Helppo jalkakylpy asiakkaalle kotiin

Moni hemmottelee itseään kotona jalkakylvyllä. Lämpimään veteen on ihana upottaa jalat pitkän päivän päätteeksi. Asiakkaalle kannattaakin suositella tuotteita myös jalkojen hoitoon kotona.

Jotta asiakas saa parhaan mahdollisen hoitotuloksen, suosittele Mills Jalkakylpysuolaa asiakkaalle myös kotikäyttöön. Helppokäyttöinen, puhdistava jalkakylpysuola on erinomainen valinta tehostamaan päivittäistä jalkahygieniaa kotioloissa. Suola puhdistaa tehokkaasti ihon lian tai värjäytymät ilman, että ihoa tarvitsee hangata.

 

Jalkojen rasvaus ja jalkahoidon viimeistely

Päätä jalkahoito ihon rasvaukseen. Kun sopivaa jalkavoidetta käyttää hoidon päätteeksi vain ihoon imeytyvän määrän, ei ylimääräistä, imeytymätöntä voidetta ole tarvetta pyyhkiä pois.

 

Asiakasta on hyvä muistuttaa jalkojen rasvauksen tärkeydestä ja suositella juuri hänelle sopivaa jalkavoidetta. Mills Käsi- ja jalkavoide on erinomainen ylläpitovoide, joka kosteuttaa tehokkaasti ja jättää iholle kevyen suojakalvon. Tuotetta on saatavana pienemmässä 100 ml pakkauksessa sekä 500 ml ammattilaiskoossa.

 

Tutustu Mills Käsi- ja jalkavoiteeseen

 

Tarvittaessa voit viimeistellä jalkojenhoidon käyttämällä asiakkaan varpaisiin Mills Lampaanvillaa. Jos huomaat, että vain yksi varvasväli kaipaa kosteutta sitovaa villaa, laita Mills Lampaanvillaa pieni suikale vain siihen. Mills Lampaanvilla on sopiva tuote jokaiselle, sillä se ylläpitää varvasväli-ihon hyvää kuntoa. Tuote pitää jalat pidempään kuivina kosteutta imevän vaikutuksensa ansiosta. Suosittele Mills Lampaanvillan käyttöä myös kotona!

 

Tutustu Mills Lampaanvillaan

 

Hyvin hoidettu asiakas palaa takaisin – jalkahoito on monelle itsensä hemmottelua

Asiakkaan kokonaisvaltainen hoito on äärimmäisen tärkeää jalkojenhoidossa. Vaikka usein hoidetaan vain tiettyä ongelmaa, kannattaa palveluja tarjota silti kattavana kokonaisuutena.

Muista ohjata asiakasta jalkojenhoidossa ja varmista, että asiakkaalla on parhaat mahdollisuudet jalkojen omahoitoon. Näin kannat oman vastuusi asiakkaan jalkaterveydestä ja varmistat, että asiakas myös palaa palveluidesi pariin ja kertoo kokemuksistaan positiivisesti muille. Muistathan myös, että työn ilo ja positiivisuus välittyvät!

 

*) Boateng ym. 2001: Antimicrobial activities of hydrogen peroxide and its activation by a novel heterogeneous Fenton’s-like modified PAN catalyst, Journal of Applied Microbiology 111, 1533–1543 | Sandström ym. 2014: Successful Treatment of Trichophytonrubrum Onychomycosis and Warts
(Verruca Plantaewith BioCool®; International Journal of Applied Science and Technology Vol. 4 No. 1; Jan | Thomas ym. 1994: Antibacterial Activity of Hydrogen Peroxide and the Lactoperoxidase– Hydrogen Peroxide-Thiocyanate System against Oral StreptococciInfection and Immunity, Vol. 62, No. 2, Feb p. 529-535.