!

Myymälä on auki, tervetuloa ostoksille!

Julkaistu 11.9.2019

Kertakäyttöisillä suojatuotteilla varmistat asiakastyön hygieenisyyden

Työtilan puhtaanapito sekä henkilökohtainen suojautuminen ovat asiakkaasta ja itsestä huolehtimista. Hyvillä suojavarusteilla ehkäisee terveyteen liittyviä ongelmia, huolehtii siisteydestä vaivattomasti sekä luo miellyttävän asiakaskokemuksen sekä työmpäristön hoitolaan.   

 

Hanki kestävä lattiamuovi työtilan suojaamiseksi

 

Jalkojenhoitotyössä hoitotila altistuu erinäiselle lialle, pölylle ja epäpuhtauksille. Hoitolan lattian suojaaminen hoitotyön ajaksi lattiamuovein helpottaa puhtaanapitoa. Erityisesti kynsien hoito jättää jälkeensä usein iho- ja kynsipölyä, joka on hygieniasyistä saatava pois lattioilta ennen seuraavaa asiakasta infektioiden estämiseksi ja mukavuussyistä. Lattiamuoveja kannattaa laittaa riittävän suurelle alueelle hoitotuolin ympärille, jotta vältytään lattioiden jatkuvalta desinfioimiselta ja aikaa säästyy itse hoitotyöhön.

 

Tuotenosto: Kestävä vihreä lattiamuovi, koko 90 x 130 cm, 50 kpl/rulla

 

Helppoutta jalkavadin puhtaanapitoon

 

Jalkojenhoidossa jalkavati on oleellinen työväline, jalat kylvetetään vadissa ja kylpyvesi tulee selkeästi likaiseksi erityisesti talvella sukkien nukasta ja irtoilevasta kuivasta ihosta. Vatipussien avulla kylpyveteen tullut lika on helppo poistaa ilman, että joutuu desinfioimaan koko vatia hoidon jälkeen.

 

Tuotenosto: Vatipussit rullassa, kahisematon materiaali, 50 kpl/rulla, pussin koko: 50 x 70 cm

 

Käsineet ovat numero yksi asiakastyössä

 

Käsien suojaaminen hoitotilanteessa on tärkeää, koska infektioiden leviäminen tapahtuu kosketuksen välityksellä ja käsien ihoon voi kohdistua suurikin kemikaalirasitus hoitotyössä. Erityisesti desinfiointiaineiden käsittelyssä kemikaalialtistus on suuri.

 

Ihon kannalta on hyvä valita käsineet, jotka eivät sisällä herkästi allergisoivia materiaaleja, kuten lateksia. Vinyyli sopii materiaalina useimmille. Se on tehty PVC-muovista, johon on lisätty pehmentimiä, jotta materiaali on miellyttävä kädessä. Puuterittomat käsineet myös ehkäisevät ihon kuormaa ja mahdollista herkistymistä pitkäaikaisessa työkäytössä.

 

Tuotenosto: Ihoystävälliset Medi-Point vinyylikäsineet 100kpl/pakk.

 

Suusuojalla lisätehoa suojaukseen

 

Hoitotilanteessa erityisesti huoneilmaan leviää paljon ihopölyä, jolta tulee suojautua. Ihopölyn seassa voi olla mikrobeja ja taudinaiheuttajia. Suusuojan käyttö hoitotilanteessa on tämän takia olennaista. Hyvä suusuoja asetetaan kumilenkein korvien taakse, jolloin se asettuu hyvin kasvojen suojaksi ja pysyy paikoillaan. Samalla myös suojaa asiakasta, jos työskentelee lähellä kasvoja tai avonaisen ihon kuten haavojen parissa.

 

Tuotenosto: Kertakäyttöinen Suusuoja kumilenkillä, 50kpl/pakk.