!

Noutomyymälä on avoinna koko kesän ma-pe klo 8-16.

Maksutavat

Verkkokaupassamme voidaan maksaa ostokset heti, pankkipainikkeilla tai luottokortilla. Vakituisille asiakkaillemme tarjoamme myös laskua (tutustu toimitusehtoihin).

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa, se on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Paytrailille on myönnetty turvallisen maksamisen Safe Pay -sertifikaatti. Käytössä ovat kaikkien pankkien maksupainikkeet.

 

Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Maksut luottokorteilla

Verkkokaupassa voidaan maksaa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard-korteilla. Luottokorttimaksujen maksujen välityksen toteuttaa Nets Oy (ent. Luottokunta Oy, y-tunnus: 01078109). Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu eli tietojasi ei voi nähdä kukaan ulkopuolinen.